“Još mi pokazuje da me voli, s neba”: Kobijeva udovica našla nešto što joj je poklonio! DIRLJIVO do suza

Haljina koju je Keri Bredšo nosila u finalnoj epizodi serije "Seks i grad"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Vanesa Brajant Instagram

Vanesa Brajant, Kobijeva udovica našpisala je na Instagramu da je nedavno pronašla divan poklon, koji je pokazao koliko je zapravo tragično preminuli superstar bio romantičan.

– Volim te, bebo moja. Ponašla sam ovu prekrasnu haljinu koju mi je Kobi davno poklonio. Neću lagati, sećanja su mi se vratila. Bio je toliko romantičan. Još mi pokazuje da me voli, s neba. Volim te zauvek, bu- bu – napisala je Vanesa.

Reč je o haljini koju je Keri Bredšo nosila u finalnoj epizodi serije “Seks i grad”.

– Kada gospodin Zverka dobije Keri nazad. Paris. Nedostaje mi moj bu-bu i moja slatka devojka. Tako je Lepo što sam danas našla ovu haljinu. Postavio si granicu toliko visoko. Nema ljubavi bez stvarne ljubavi – dodala je Vanesa Brajant koja je na komemoraciji u čast supruga i ćerke 24. februara u Stejpls centru u Los Anđelesu otkrila da joj je suprug poklonio i čuvenu plavu haljinu iz kultne scene filma “Beležnica” koju je Eli odnosno glumica Rejčel Mekadams nosila dok se na kiši ljubila sa Noom (Rajan Gosling).

Podsetimo, Kobi Brajant stradao je 26. januara ove godine u padu helikoptera u Los Anđelesu. U nesreći je poginula i njegova i Vanesina ćerka Đijana Brajant i još sedmoro osoba.

Jović za Sofijin porođaj u Madridu daje 25.000 evra: Saigrači prepuručili kliniku, REZERVISAN apartman

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar