Oglasila se Lena: Lepa pevačica se nakon izlečenja od koronavirusa konačno nalazi u svom domu (FOTO)

Doktorima je imala daa poruči samo jedno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Pevačica Lena Kovačević konačno se nalazi u svom domu, nakon što je sedam dana provela u bolnici zbog zaraze koronavirusom.

Ona je sada dobro, a na svom Instagram nalogu se oglasila i zahvalila svim doktorima koji su o njoj vodili brigu u ovoj teškoj borbi:

“Dragi prijatelji, još jednom, hvala svima na podršci: familiji, prijateljima, brojnim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za Lekare i medicinske Heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr. Marija Zdravković… Ne postoji dovoljno reči hvale za vas, ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu – pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu Superheroj 2020 statusa. Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji. A i zašto bih, pitam ja fotografa… Bog vas blagoslovio na ovaj divni praznik lekara i svih nas… Pacijenata. Voli vas L, ukrali ste moje srce”, napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

 

 

View this post on Instagram

 

Once and once again, HVALA VAM svima na podršci i brizi ?: familiji, prijateljima, brojniiim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za Lekare i medicinske Heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr.Marija Zdravković.. (you stole my ❤ ). NE postoji dovoljno reči hvale za vas… I Ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu – pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu #SUPERHEROJ 2020 statusa. Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji (a i zašto bih? Pitam ja Fotografa ?). Bog vas Blagoslovio ? na ovaj divni praznik lekara i svih nas..pacijenata. Dug je put pred nama… ?? Voli vas ..Trully Yours, L.

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on

Lena se i pre nekoliko dana oglasila pa otkrila pojedinosti iz bolnice:

“Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose… Teško je spominjati poneki zvuk koji dođe sa sprata ispod… sa intenzivne nege. Čuvajte se i reagujte brzo – na prve simptome… Koliko sam do sada čula i shvatila, ta brza reakcija je kod ovog užasa toliko važna. U molitvi sa svima koji su ostali bez svojih dragih i onima koji vode bitku. Iz mraka da izađemo svi, uz Božju pomoć”, napisala je tada.

M.M.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar