Pogledajte kako da za 20 SEKUNDI namestite masku tako da vas POTPUNO zaštiti (VIDEO)

Trik koji može dosta da pomogne očuvanju vašeg zdravlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Ben Kerckx

Zaštitne maske za lice su ovih meseci nezaobilazan deo naše svakodnevice, ali se mnogi i dalje muče sa tim da im maska koju stave ne spada i da im dobro prekrije deo lica koji treba da bude zaštićen.

Olivija Kuid, koja je po struci stomatolog, odlučila je da na TikTok-u podeli sa pratiocima trik pomoću koga će vam zaštitna maska bolje prianjati uz lice.

Na ovaj način nećete imati otvoren prostor sa obe strane maske, što će vas bolje zaštititi od neželjenih spoljnih uticaja.

@oliviacuidmdHighly requested 60s version of my viral mask hack ##fyp ##doctorsoftiktok ##masktutorial ##covid19 ##viral ##maskhack ##learnontiktok♬ original sound – oliviacuidmd

Proces je jednostavan: Presavijte masku na pola, zatim sa svake strane lastiša koji se stavlja iza uveta zavežite čvor, potom otvorite masku i videćete da se deo sa lastišem za uši smanjio, a onda stavite masku na lice.

Ovako će maska u potpunosti zaštititi vaše lice, a mogućnost da vam bakterije i neželjene materije iz spoljašnjosti uđu dok ste pod ovakvom zaštitom biće minimalna.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar