Snežana Dakić o razvodu i majčinstvu: Svaka žena treba da bude spremna na to da će biti SAMOHRANA MAJKA!

Voditeljka je pričala o ovoj temi na osnovu svog velikog iskustva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Voditeljka Snežana Dakić, koja se pre šest godina razvela od svog supruga Vladimira Mikića, s kojim ima ćerku Lauru, pričala je u jednom emisiji o tome kako je to biti samohrana majka, ili u njenom slučaju majka koja većinski brine o detetu.

“Laura ima 14 godina, ona je imala osam godina kad smo se njen tata i ja razišli i kako to obično biva, retko kad se dešava podeljeno starateljstvo i mislim da je jednostavnije kada starateljstvo nije podeljeno da dete bude dva dana kod jednog, a tri dana kod drugog roditelja, tako da da, ja jesam staratelj. Ali ono što hoću da kažem jeste da mislim da svaka žena danas treba da bude spremna na to da će sutra biti samohrana majka”, rekla je Snežana u Kurirovoj emisiji i dodala:

“Ja ne znam koji je procenat brakova koji uopšte opstanu duže od nekoliko godina, a verujem da kada dođu na red ove vaše generacije, koje sada imaju 30 godina, da one tek nemaju pojma ni šta je brak ni šta je posvećenost, ni šta je roditeljstvo, tako da će tu razvodi da pucaju. Kraće će trajati brakovi nego veze, po mom mišljenju”.

foto:E-stock/C.Vukojicic

Voditeljka ju je nakon toga pitala šta znači biti samohrani roditelj iz njenog iskustva.

“Ja poznajem mnogo razvedenih parova i primetila sam da je puno slučajeva u kojima otac slabo vodi računa na onaj svaki drugi vikend, svaki drugi praznik, pri čemu to ne mora da bude vikend, ti možeš posle škole sa detetom da se nađeš na limunadi i na sladoledu i da dete zna da ćete se videti i da ćete 30 minuta sedeti, popričati i razmeniti pogled očima. Pitaćeš kao otac to dete ‘je l te neko dira’, ‘jesi se svađala sa nekim’, ‘je l neko prema tebi grub’. Kako da kažem, to je uloga oca, i dete razvedenih roditelja treba da oseća da ima od tog oca neku vrstu zaštite”, ispričala je Dakićeva.

Nakon toga je objasnila i da njen bivši suprug i njena ćerka sada imaju dobar odnos.

foto:ScreenShot Instagram

“Laura i njen tata sada imaju dobar odnos. Češće se viđaju nego što je to bio slučaj na početku kada smo se mi razišli. Ali ja hoću da istaknem još jednu stvar koje nisu svesni muškarci, oni misle da je njihov posao isključivo finanasijski. Pa opet imaš nekih 80 posto muškarca koji ni taj finansijski deo ne mogu da izmire jer slabo zarađuju. Ne pričam iz svog iskustva”, zaključila je Snežana.

V. T.Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar