Milošević jasno i glasno: “Moramo da vratimo titulu u Humsku, to je APSOLUTNI prioritet”! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana su se danas okupili pred početak priprema za narednu sezonu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Partizan.rs

Prilikom obraćanja pred početak ovogodišnjih priprema trener Partizana Savo Milošević se osvrnuo na sledeću sezonu i tom prilikom postavio jasan cilj.

“Prioritet je apsolutni da vratimo titulu u Humsku. To je najveća rana iz tek završene, ali i prethodnih sezona. Taj mentalitet moramo da imamo od prvog dana. Biće strahovito teško, ali ja prvi neću tražiti opravdanja. To sam i preneo igračima”, rekao je Milošević u razgovoru za klupsku televiziju.

Na spisku za sada nema Umara Sadika koji se nalazi na nešto dužem odmoru u Aranđelovcu, a Milošević se osvrnuo na to što je Beograd trenutno žarište koronavirusa.

“Ne remeti nam to planove, čak nam je u Zemunelu komotnije. S obzirom na to da u pripremnom periodu ima više igrača, priključili smo i mlade iz naše škole. Operativno je mnogo lakše raditi na naša dva terena, a svuda drugde imamo jedan teren i jedan termin. Ovde možemo da se organizujemo kako hoćemo. psihiloškli igrači vole pripreme”, naveo je Milošević, ali nije isključio mogućnost da se u narednih sedam dana ekipa preseli na Zlatibor.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar