Mislila da će bebu Juliju roditi u bolnici, a onda je osetila kako GLAVA prolazi kroz donji veš (VIDEO)

Kamere zabeležile neverovatnu scenu na parkingu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Facebook/Printscreen

Suzan Anderson sa Floride je taman stigla u bolnicu 19. juna, kada je njena ćerka Julija odlučila da ne može više da čeka. Devojčica je, umesto da se rodi u bolnici, došla na svet na parkingu ispred ove zdravstvene ustanove, piše Mirror.

Na snimcima sa kamere vidi se kako je Suzanin suprug Džozef sa strepnjom posmatrao kako novorođenče prolazi kroz majčine noge i šorts, i babicu Sandru Lovainu kako prihvata dete u ruke.

“Tokom vožnje automobilom do porodilišta, okrenula sam se ka svom suprugu i rekla mu da moram malo da se napnem, bolovi su bili neizdrživi”, rekla je majka.

Suzan je planirala da se porodi u vodi u bazenu, ali kada je porođaj počeo nije mogla da stigne do bazena, bilo je kasno.

“Kad sam napravila prvi korak, glava je već izlazila. Nismo imali puno vremena”, rekla je Suzan.

Na snimku se vidi kako se Suzan sa suprugom savila pored babice koja je sve vreme bila pored nje.

Na lice mesta stižu i dva policajca koja su u to vreme bila u bolnici.

U tom trenutku, Suzan je osetila kako joj beba prolazi kroz donji veš, ali je babica reagovala u sekundi i uhvatila dete. Kada je beba Julija bila na sigurnom, babica je predala majci i odvela ih zajedno u bolnicu gde su doktori uradili sve potrebene preglede.

U razgovoru za lokalne medije, Sandra je rekla da je ovo jedna od najluđih porođaja koje je videla.

Bolnica ispred koje se sve odigralo, podelila je snimak sa sigurnosne kamere na Fejsbuku uz opis “Jedan porođaj koji nikada nećemo zaboraviti”, a komentari oduševljenih ljudi su se samo nizali.

“Nadamo se da su mama i beba dobro, porođaj je bio fenomenalan. Pogotovo zato što su policajci izgledali prilično šokirano.”, bio je jedan od komentara.

“Prelepo iskustvo i za majku i za osoblje, jedno od najuzbudljivijih rođenja 2020. godine”, pisalo je u komentarima.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar