APP DANA

Ova aplikacija brine o vašoj BEZBEDNOSTI na društvenim mrežama (VIDEO)

Jumbo se povezuje sa svim vašim online nalozima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / Pixabay / Dean Moriarty

Mnogobrojni bezbednosni skandali naučili su nas da velike kompanije često imaju problema kada je u pitanju zaštita privatnosti korisnika.

Istina je da giganti, kao što je Facebook, mogu da ponude čitavu seriju sigurnosnih funkcija, ali se podešavanja često menjaju, što zbunjuje korisnike.

Čak i kada se korisnik snađe, te sigurnost podesi na najviši nivo, socijalne platforme i dalje prate ponašanje na mreži. Aplikacija Jumbo je tu da te propuste ispravi…

Sistem zaštite

U pitanju je besplatna aplikacija koja se povezuje sa svim online nalozima, te skenira bezbednosna podešavanja, i korisnika obaveštava šta bi trebalo da promeni da bude još sigurniji.

Tako korisnike sprovodi kroz podešavanja u okviru Facebook naloga, ukazuje mu na Alexa snimke koje bi trebalo da obriše, te na promene koje bi trebalo da napravi kada je u pitanju arhiviranje starih tvitova. Usput ne prikuplja podatke o korisnicima i ne čuva login informacije.

Nešto više od godinu dana od lansiranja, Jumbo podršku proširuje i na Instagram i LinkedIn naloge, te lansira novu opciju koja blokira ad-trackere.



Izvor: PCPress.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar