Andreju rasisti RAZBILI GLAVU flašom, čim je progovorio znali su da nije Englez (VIDEO)

Nesrećnom čoveku trebali su šavovi, dok zbog traume strahuje da će morati da da otkaz   

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Dailymail/Printscreen

Taksista iz Bugarske bio je žrtva rasistićkog napada u engleskom Norviču kada su ga dvojica putnika prvo verbalno maltretirala, pa mu razbila staklenu flašu o glavu.

Andrej Andrejev (35) je krvave glave zapomagao za pomoć dok su ga nasilnici udarali u noći između ponedeljka i utorka ispred njegovog vozila. Na kraju je izgubio svest, a deo iživljavanja snimila je kamera na kolima.

Nesrećnom čoveku trebali su šavovi, dok zbog traume strahuje da će morati da da otkaz.

Taksista je inače radne dane provodio pretežno vozeći medicinske radnike sa popustom zbog epidemije koronavirusa.

“Nije bilo razloga da me napadnu. Samo sam radio svoj posao. Ovo me je jako psihički pogodilo i nisam siguran da mogu da nastavim da radim”, rekao je taksista za Dejli Mejl.

Napadači su dvojica muškaraca, jedan belac, a drugi crnac. Jedan od njih se predstavio kao Roki kada je telefonom naručio vožnju. Andrejeva je na adresu je poslalo njegovo taksi udruženje koje prihvata samo telefonske i pozive preko interneta.

“Bio je kratak put, ali čim su ušli počeli su da me maltretiraju. Čuli su moj akcenat i krenuli da me napadaju. Rekao sam im da prestanu inače ću stati, ali su nastavili da me vređaju pa sam se zaustavio i pritisnuo “panik taster”, priseća se žrtva brutalnog napada.

Andrej aže da im je rekao da napuste vozilo i izašao iz njega. Oni su krenuli za njim i jedan mu je, kako se kaže, razbio flašu o glavu.

“Bio sam na zemlji dok su me šutirali i udarali. Nisam mogao da se branim jer su me oborili. Sklupčao sam se kako bih zaštitio glavu, a jedan od njih pokušao je da mi uzme sat dok sam vikao da me ostave na miru.”, kaže Andrej.

Kada se osvestio napdača nigde nije bilo. Seća se da je odmah ušao u kola, pogledao se u retrovizor i video kako mu krv curi niz lice.

“Znao sam da nisam daleko od bolnice pa sam se odvezao tamo”, kaže taksista koji je policiji rekao adresu na kojoj je pokupio nasilnike i dao im snimak kamere iz kola.

On je i dalje u neverici kako je neko mogao to da mu uradi. Tvrdi da mu se za dve godine, koliko je radio u najvećem taksi udruženju Norviča “ABC”, nikada nije desilo ništa slično.

Policija istražuje napad na taksistu, ali niko za sada nije priveden.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar