Dragana Džajić sinu je dala specifično tradicionalno ime, a sada je otkrila i zašto (FOTO)

Već sad je sigurna da će ona biti strožiji roditelj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
E-Stock/ M. Rodić

Ćerka fudbalskog asa Dragana Džajića u sjajnim je odnosima sa čitavom porodicom Ivanović, i zqa njih ima samo reči hvale.

Ona je otkrila koliko joj zaova , naša proslavljena teniserka Ana Ivanović pomaže oko sina Vida, koji je star pet meseci:

“Ana je predivna devojka, kao i cela porodica Ivanović. Srećna sam što imamo savršen odnos. Dosta me je savetovala dok sam bila u drugom stanju, ali i kada se Vid rodio. To mi mnogo znači”, rekla je Dragana.

Foto: Screenshot Youtube

Ona je ispričala i da Džajići i Ivanovići gaje porodične vrednosti:

“Moj suprug Miloš i Ana su baš bliski i vezani. Roditelji su nas na sličan način odgajali, pa su nam zato prave vrednosti na prvom mestu. Ali nije me samo to privuklo kod Miloša. Pored fizičkog izgleda, zaljubila sam se u njega jer je dobar čovek i nežna duša. Ima stila, voli lepo da izgleda, prati modu, pa smo se i tu našli. Podržava me u svemu, kao i ja njega”, otkrila je Džajićeva.

Foto/Printscreen/Instagram @anaivanovic

Ispričala je i zašto je sinu dala tradicionalno ime:

“Vid je rođen 2019. godine, na isti dan kada bi moja baka po ocu napunila 100 godina. Inače, ona se zvala Vida, ali nismo ime dali po njoj, nego je život tako namestio”, rekla je Džajićeva ćerka i dodala:

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

“Sigurna sam da ću ja biti onaj stroži roditelj u našoj porodici, jer volim da kontrolišem stvari. Za sada sam se odlično snašla kao majka, ali predstoji mi onaj teži deo, a to je da ga izvedemo na pravi put”.

Dragana je istakla i da ona i Miloš žele još dece:

“Bićemo srećni kada dobijemo i drugo dete, ali rano je govoriti o tome. Naš sin je još mali”, zaključila je ona.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar