Iz kupovine se vratila sa torbom punom para, pa joj je Dragoljub presudio: Misterija masakra u Surdulici

Postoji i jedan svedok krvavog pira koji će biti ispitan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YT

Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Čardačištu u Surdulici, kada je Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je Safeta Sinanovića (52) i njegovu ženu Elezu Sinanović (42), a zatim presudio sebi. šokirala je meštane tog naselja.

Nesrećnog čoveka usmrtio je tako što ga je udario automobilom, a ženi je nožem prerezao vrat. Zatim je tim istim nožem naneo sebi smrtonosne povrede po vratu.

Kako su reporterima “Novosti” na licu mesta rekli meštani, Dragoljub i Eleza su, najverovatnije, bili u ljubavnoj vezi, a kao jedan od motiva pominje se mogućnost da je ona prekinula tu vezu, zbog čega je ljubavnik odlučio da svima presudi.

Danijela Trajković, tužiteljka Višeg tužilaštva u Vranju, kaže da je nakon višečasovnog uviđaja na terenu naložena obdukcija tela i tehnički pregled automobila. Kako je rekla, postoji i jedan svedok krvavog pira koji će biti ispitan.

Zanimljiv detalj sa uviđaja pokazao je da je Eleza, koja se vraćala iz prodavnice, osim namirnica u cegeru imala i veću količinu deviza, kao i zlatnog nakita.

Brojne komšije iz ulice, kao i ljudi koji su došli iz drugih naselja, kad su čuli vesti, nisu mogli da veruju šta je snašlo članove dve porodice, koje su važile za fine i dobre komšije.

– Elezu sam sreo jutros, rekla mi je da je krenula u kupovinu. Pričala mi je kako je stigla iz Nemačke, gde je bila kod svojih sinova sve vreme dok je trajala epidemija. Ništa nije ukazivalo na to da ima probleme. Posle sam primetio da se vraća sa torbom – priča jedan od komšija Sinanovića.

Drugi komšija je, prema onome što nam je ispričao, sreo Dragoljuba, koji je krenuo kolima put grada:

– Mahnuo mi je. Ništa mi u njegovom ponašanju nije ukazivalo na nešta neobično.

Na pitanje o vezi Dragoljuba i Eleze, komšije sležu ramenima, kažu, pričalo se, ali niko ih nije video zajedno.

– Svašta se pričalo, ali Eleza nije htela da sekira decu, sinovi žive u Nemačkoj, ćerka je ovde udata. Pa i Dragoljub je imao porodicu, šta mu je trebalo da ih sve zavije u crno – priča starija žena.

Pokojnu Elezu Sinanović svi u naselju poznaju pod tim imenom i prezimenom. Međutim, ona u dokumentima ima druge generalije. Naime, kako u Tužilaštvu navode, njeno ime je Nataša M. Kasnije nam je pojašnjeno da je ona u međuvremenu promenila ime i prezime.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar