Rasta poludeo zbog Aninog ponašanja, URLAO na nju: Ti si majka, ne smeš da zatvaraš kafane!

Pevačica je snimljena kako se vraća iz provoda, što je naljutilo njenog bivšeg supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Ana Nikolić je vratila staru figuru, ali i stare navike, pa su je paparaci nedavno uslikali kada je sabajle izašla iz jedne kafane. To je video i njen bivši muž Rasta i nimalo mu se nije dopalo kako se ponaša majka njegove ćerke, pa joj je skrenuo pažnju da obrati pažnju na ponašanje.

Stefan Đurić Rasta
Screenshot Youtube

„Ana se malo opustila, ali daleko od toga da je bila pijana i u stanjima kao pre nekoliko godina. Bilo joj je lepo, šta ima veze što je sačekala fajront… Nije znala da su ispred fotografi koji je vrebaju, a kako ona i Rasta nisu zajedno, nije imala potrebe ni da mu se pravda gde je bila i šta je radila“, otkriva izvor.

„Naravno, čim je video Anu u medijima, Rasta ju je pozvao i besan joj svašta rekao. Između ostalog skrenuo joj je pažnju da je ona majka i da ima ćerku, te da ne sme sebi da dozvoli da je bilo ko proziva za alkohol i da je žena koja zatvara kafane, a ponajmanje mediji”, priča izvor blizak reperu i dodaje:

foto:E-stock/M.Rafailovic

„Ana se prvo pravdala da je zasela sa drugaricama, te da je izgubila pojam o vremenu jer je Tara bila to veče kod njega… Međutim, kad je shvatila da Rasta ipak preteruje, samo mu je odbrusila da i on treba da pazi kako se ponaša i prekinula je dalju diskusiju, pa se i on smirio”, piše časopis “Star” u novom broju.



Izvor: Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar