LJUBA Pantović priznala: KOMPLEKSI su me doveli u svetski vrh sporta! (FOTO)

Obračunala se sa hejterima i svima poslala snažnu motivacionu poruku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Poznata učesnica rijalitija “Farma” i “Zadruga”, sportistkinja Ljuba Pantović javno je priznala da su joj kompleksi pomogli da pobedi sve svoje nedostatke i tako postane najbolja verzija sebe.

Ljuba je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira samo u šortsu, dok je gole grudi prekrila rukom. Pored njenih velikih i nagih grudi, pažnju je privukao i opis fotografije, a čini se da je Pantovićeva želela da se jednom za svagda obračuna sa “hejterima”. Pored toga ona je svima poslala snažnu poruku motivacije:

“Ako imate komplekse, usmerite ih na usavršavanje sebe, a ne na mržnju drugih! Da li ja imam komplekse?! Oo daaa!!! Kompleksi me i jesu doveli u svetski vrh sporta, oni su me naučili da radim sa ljudima, oni su mi pomogli da od sebe napravim najbolju verziju! Ja sam prihvatila sebe takvu kakva jesam, shvatila na vreme da je kompleks samo preterana želja za nekom popravkom i krenula da popravljam. Nemojte da vas kompleksi muče i ubijaju, neka ubijaju one koji su vam ih nabacili. Kako? Zahvalite se ljudima koji su vas napadali i vređali pošto su vam oni iz mržnje nesvesno skrenuli pažnju na to šta će ih zaboleti ako popravite. “Alat” u ruke i popravite sve! Nema veće sreće od toga kad gledate kako uspevate i gledate kako drugi pate zbog vašeg uspeha (umesto da rade na sebi)… Toliko o tome, VOLITE SEBE I RADITE NA SEBI! Ovo je i dobronameran savet za ove što mi vise na profilu i hejtuju”, poručila je Ljuba putem društvene mreže.

 

 

View this post on Instagram

 

??? ako imate komplekse,usmerite ih na usavrsavanje sebe a ne na mrznju drugih! Da li ja imam komplekse?! Oo daaa!!! Kompleksi me i jesu doveli u svetski vrh sporta,oni su me naucili da radim sa ljudima,oni su mi pomogli da od sebe napravim najbolju verziju! Ja sam prihvatila sebe takvu kakva jesam,shvatila na vreme da je kompleks samo preterana zelja za nekom popravkom i krenula da popravljam. Nemojte da vas kompleksi muce i ubijaju,nek ubijaju one koji su vam ih nabacili ??? Kako? Zahvalite se ljudima koji su vas napadali i vredjali posto su vam oni iz mrznje nesvesno skrenuli paznju na to sta ce ih zaboleti ako popravite. “Alat” u ruke i popravite sve! Nema vece srece od toga kad gledate kako uspevate i gledate kako drugi pate zbog vaseg uspeha (umesto da rade na sebi)….. Toliko o tome,VOLITE SEBE I RADITE NA SEBI!!! Ovo je i dobronameran savet za ove sto mi vise na profilu i hejtuju ? #diet #nutrition #ljubapantovic #perfectshapeprogram #mrsavljenje #dijeta #sweden #serbia

A post shared by LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar