Elton Džon pozvao fanove da zajedno gledaju film “Rocketman”: Podelio detalje iz privatnog života

Evo kako je nastao njegov biografski film

Foto/Printscreen/Youtube

Čuveni Elton Džon je pozvao svoje fanove da zajedno pogledaju njegov biografski film “Rocketman”. Objasnio im je kada treba da upale film, a zatim je na Tviteru sa fanovima podelio zanimljive činjenice iz svog života, ali je ispričao i kako je film nastao. Naglasio je da svako može, kada bude imao vremena, da pusti film i uputi se na njegov Tviter, na taj način će imati neku vrstu komentara od umetnika.

“Bilo mi je jako bitno da glumac koji će mene igrati zaista peva. Nisam želeo da neko samo otvara usta. Terona, koji igra mene, sam već čuo kako peva moju pesmu “I’m still standing” u crtanom filmu “Sing”, napisao je Elton.

“Zaista je ovakav bio osećaj, osećao sam da svi u prostoriji lebde. Kod kuće sam nastupao u klubovima skoro nezainteresovano, a ni ljudima nije bilo zanimljivo, ali u klubu Trubadur je sve nekako kliknulo i moja karijera se uzdigla poput rakete”, dodao je pevač.

“Herkulijanski podvig je bio potreban kako bi neko primetio da neko uzima previše kokaina u muzičkoj industriji tokom sedamdsetih. Ja sam se očigledno baš potrudio”, otvorio je dušu čuveni muzičar, ali je onda prešao na laganije teme.

“Teronu su obrijali glavu i iztanjili kosu kako bi izgledao isto kao i ja tokom sedamdesetih, što je on mrzeo. Dobrodošao u moj svet, dušo! Bar će tvoja kosa ponovo izrasti”, našalio se muzičar.

“Što sam više alkohola i droge konzumirao bio sam sve nesrećniji, dok su moji kostimi postajali sve luđi i šareniji”, napisao je on. Kasnije je naglasio da ga niko nikada nije terao da pije ili da se drogira, da su ga čak mnogi prijatelji molili da prestane.

“Rasplakao sam se kada sam prvi put pogledao scenu u kojoj ja kao odrastao grlim sebe kao dete. Većinu svog života sam bežao od onoga što jesam. To je bio trenutak kada sam prihvatio sebe samog!”, zaključio je Džon.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar