Lea Kiš i dalje na oprezu! Posle izolacije NIKAKO SE NE BI USUDILA NA OVO!

Voditeljka se drži dobre stare "što je sigurno - sigurno je"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Voditeljka Lea Kiš Jokić, koja je poznata po emisijama punim zanimljivih gostiju sa estrade koji vek naprave dobru atmosferu u studiju vreme trenutno provodi u svojoj vikendici na Avali

Naime, otkako im se ćerka Sara Mia osamostalila, Lea se sa suprugom Momom osamila na Voždovcu u porodičnoj kući, ali svaki slobodan trenutak koriste da obnove energiju u prirodi.

“Ritam u kojem živimo veoma je brz i dinamičan tako da mi je trebalo vremena da se adaptiram na novonastalu situaciju zbog pandemije koronavirusa. Iako sam mislila da sam savršena majka i supruga i da svojoj porodici pružam sve, u karantinu sam shvatila koliko zapravo vremena provodim u svojim obavezama i koliko dugo nisam napravila neki novi specijalitet, kolač, tortu… Kao i svi, posvetila sam se kući, u kojoj zaista ima mnogo, mnogo posla”, počinje priču voditeljka i otkriva šta joj znači boravak u prirodi:

View this post on Instagram

????

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on

“Avala je zaista oaza našeg mira, priroda je prelepa. Prostor i dvorište učinili su da se ne osećamo potpuno zatvoreno, ali vremenske prilike u martu i aprilu nisu nam baš išle naruku. Svakako da je bilo lakše, uspeli smo da sredimo sve za letnju sezonu”, dodaje Lea.

Voditeljka je 29. marta na simboličan način obeležila svoj rođendan.

“Bila sam sa Sarom i Momom i našim Marlijem. Ova je prva godina u mom životu da za rođendan nisam bila s mamom, sestrom i prijateljima. Rođendan je pao na dan kad je bio najduži karantin, za vikend, kad su svi bili u svojim kućama. Tek kad se dese ovako strašne stvari, kao što je ova pandemija, shvatite da neki dani nemaju nikakav značaj i da im možda preterano posvećujemo pažnju. Samo da svo svi živi zdravi ma gde bili”, ističe voditeljka, ponosna na ćerku.

Iako se Sara Mia osamostalila, period izolacije provela je s roditeljima.

“Posvetile smo se jedna drugoj na pravi način. Nismo zajedno kuvale i spremale, ali imale smo vremena da selektujemo garderobu i očistimo ormare. Sara ima svoj stan, ali za vreme izolacije je bila s nama. Nemam problem sa odvajanjem, ali Sara je jedinica i sigurno će nam teško pasti kad se jednog dana uda i krene da gradi svoju novu porodicu”, kaže Lea.

Ona je ponosna na to što je naslednica krenula maminim stopama.

“Uvek sam tu za savet, a na Sari je da li će ga prihvatiti ili ne. Prednost je što se svi u kući bavimo istim poslom, ali i nije lako ponekad. Moj muž je izašao iz duge novinarske karijere i sada je profesor na fakultetu, ali novinarski gen je uvek u nama. Sara Mia i s njim priča mnogo o poslu. Lepo se pozicionirala sa svojom emisijom, a od septembra ćemo je gledati možda u nekim drugim formatima – kaže Lea i za kraj otkriva kako će ove godine izgledati njihov godišnji odmor.

“Sigurno nećemo nigde ići, sve što je potrebno imamo nadomak Beograda. Ne bih se upustila u avanturu letovanja bilo gde van Srbije. Avala je naše odredište”, zaključuje Lea.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar