XVI Festival KROKODIL počinje sutra: Tribine, knjige, kretivni i edukativni programi za sve generacije

Ovogodišnji festival se održava pod sloganom "Gimme Shelter"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
XVI Festival KROKODIL: Gimme Shelter (detalj sa plakata)

Na prostoru ispred Muzeja Jugoslavije od 21. do 23. juna 2024. biće organizovan XVI Festival KROKODIL pod sloganom „Gimme Shelter“.

Prepodnevni i popodnevni programi biće održani u Debatnoj, Dečijoj i Chill Out Zoni, a tu je večernji literarno-muzički šou na glavnom stejdžu.

Prodavaće se knjige, biće hrane i pića, DJ setova, kreativnih i edukativnih programa za sve generacije, kao i tribina i književnih večeri sa piscima i drugim gostima festivala.

Među gostima su Matijas Enar iz Francuske, Arnon Grunberg iz Holandije, iračko-finski autor Hasan Blasim, književnik i prevodilac iz Ukrajine, Andrij Ljubka – predstaviće se kratkim razgovorima s voditeljima i čitanjima iz svojih najistaknutijih dela.

Organizatori festivala Krokodil razgovaraće sa legendarnim rok-fotografom Brajanom Rašićem, istoričarkom Dubravkom Stojanović i glumcem i piscem iz Sarajeva, Feđom Štukanom.

U okviru Debatne zone premijerno će se dogoditi B2B susreti srpskih, regionalnih i međunarodnih izdavača pod nazivom „Meet me in Belgrade“.

Organizator festivala je Udruženje Krokodil.

Ceo program možete da pogledate OVDE.Izvor: danubeogradu.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar