Dnevni horoskop za 16. jun: STRELCU se otvaraju nove poslovne mogućnosti, JARAC treba da unosi više vitamina

Škorpiji može da se desi susret sa mlađom atraktivnom osobom, u klubu, na koncertu, rođendanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ Jill Wellington

OVAN

Sunce pod uticajem Neptuna upozorava da povedete računa o dokumentaciji, naročito ako ste privatnik. Pozicija Meseca, donosi inspiraciju umetnicima i naučnicima. Izbegavajte gazirane napitke. Promenljivo raspoloženje.

BIK

Pozicija Merkura, vladaoca vaših finansija, ne ide vam u prilog ako planirate dogovore sa strancima. Pošto Merkur vlada i ljubavnim životom, napet aspekt sa Saturnom danas doprinosi zahlađenju odnosa sa voljenom osobom. Unosite više tečnosti.

BLIZANCI

Aspekti vašeg vladaoca Merkura donose vam zaradu preko saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima, naročito se bavite pisanjem, novinarstvom, turizmom, programiranjem. Partner je danas osetljiviji nego inače, jer sumnja u vašu iskrenost.

RAK

Aspekti Merkura, planete biznisa u 12. kući, čine vas konfuznim i rasejanim. Pozicija vašeg vladaoca Meseca zauzetim Rakovima donosi probleme u vezi, a slobodnima romansu sa osobom koja će im prećutati da je zauzeta. Proverite hormonski status.

LAV

Merkur pravi sjajan aspekt sa Mesecom donoseći vam ostvarenje vaših planova na poslu. Na nekoj društvenoj mreži očekuje vas susret sa Vagom ili Blizancem. Potrudite se da izdvojite vreme za razgovor sa ljubavnim partnerom. Podložnost povredama.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur u brzom hodu preko 11. kuće podstiče vas na akciju ako ste prisutni u javnosti, radite u medijima, bavite se marketingom, modom. Odlazak na zajednički put sa ljubavnim partnerom. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA

Aspekti Merkura, vladaoca polja inostranstva i mašte, donose vam šanse za isplative aranžmane sa strancima. Pozicija Meseca danas nepovoljno utiče na vaš emotivni život, čineći vas sklonim konfuziji, naročito ako ste u vezi sa Vodolijom ili Ovnom.

ŠKORPIJA

Izazovan aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Plutona, u večernjim satima, zahteva prilagođavanje zahtevima poslovnih partnera. Susret sa mlađom atraktivnom osobom, u klubu, na koncertu, rođendanu. Pazite se u saobraćaju.

STRELAC

Mesec u Vagi pravi trigon sa mnoštvom planeta u kući i kreativnosti, najavljuje nove poslovne mogućnosti, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinskim poslovima. Susret sa Ovnom na putu ili predavanju. Proverite krvnu sliku.

JARAC

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca, Saturna, simbola kašnjenja, donosi vam odlaganje ili promenu nekog poslovnog plana ili dogovora sa strancima. Susret sa harizmatičnom osobom u večernjim satima. Unosite više vitamina.

VODOLIJA

Napet aspekt između Merkura u polju posla i Neptuna, koji upravlja vašim finansijama, donosi vam vanredne izdatke. Sve češće mislite na nekoga koga ste upoznali preko jedne društvene mreže. Problemi sa zglobovima.

RIBE

Preko nekog paralelnog ili honorarnog posla danas možete da ostvarite lepu zaradu. Pozicija Merkura u polju privatnog života, pod uticajem vašeg vladaoca Neptuna, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. Izbegavajte alkohol.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar