Dnevni horoskop za 11. jun: RIBE će imati uvećanje prihoda, RAK treba da izbegava konflikte

Blizanci su skloni alergiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Jordan Benton

OVAN 

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Marsom donosi vam priliv energije i entuzijazma. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske poteze. Voljena osoba namerava da s vama porazgovara o jednoj ozbiljnoj temi. Promenite način ishrane.

BIK 

Pozicija vašeg vladaoca Venere donosi vam neplanirane izdatke, ako se bavite poslom koji podrazumeva česta putovanja, uslužnom ili intelektualnom delatnošću. Slobodnim Bikovima mogu da se dopadnu dve podjednako zanimljive osobe. Bol u leđima.

BLIZANCI 

Pozicija Meseca podstiče vašu maštu donoseći vam nove, sveže ideje, ako radite u medijima, marketingu, osiguranju. Harmoničan aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u Lavu, najavljuje postizanje dogovora o isplativom poslovnom aranžmanu. Alergija.

RAK 

Vaš vladalac Mesec u sekstilu sa Venerom, koja upravlja vašim društvenim životom i privatnošću, donosi vam susret sa osobom koja će imati značajnu ulogu u vašoj karijeri. Izbegavajte konflikte sa Jarcem i Vodolijom. Čuvajte se povreda.

LAV 

Sa mnoštvom planeta u astrološkoj kući flerta, omiljeni ste i popularni u društvu, naročito suprotnog pola. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslovnim životom, povoljno utiče na ishod pregovora o novom projektu. Rekreirajte se.

DEVICA 

Vaš vladalac Merkur, planeta intelekta, komunikacija i biznisa a u kući karijere obrazuje sjajan aspekt sa Mesecom u Lavu donoseći vam odlazak na kraći put i poslovni dogovor sa osobama na položaju. Tajna romansa sa koleg(inic)om.

VAGA 

Aspekti vašeg vladaoca Venere, koja upravlja i vašim finansijama, donose vam podršku nadređenih, naročito žena. Asteroid Viktorija u vašem znaku pravi sekstil sa Mesecom najavljujući uspeh i novac, preko uglednih osoba.

ŠKORPIJA

Vaš vladalac Pluton u sjajnom aspektu sa Mesecom, donosi vam uspeh i novac kada je reč o ulaganju u partnerski posao. Asteroid Fantazija u vašem znaku nagoveštava romantičan susret sa osobom koja je starija od vas. Podložnost povredama.

STRELAC

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, u izazovnim aspektima sa Mesecom u Lavu, podstiču vaše megalomanske planove o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu. Mogući su problemi sa putnom dokumentacijom. Promenite način ishrane.

JARAC 

Pozicija vašeg vladaoca Saturna upozorava da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora sa strancima, kao i o odredbama ugovora. Aspekt između Meseca i Plutona u kući novca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

VODOLIJA

Mesec u kući partnerskih odnosa pravi napet aspekt sa Plutonom u vašem znaku donoseći vam rasprave sa voljenom osobom, ali i sa poslovnim partnerom. Naglašen znaka Blizanaca, donosi vam susret sa sportistom, umetnikom, muzičarem.

RIBE

Pozicija Meseca u kući novca i opasnosti upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze. Aspekt sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, donosi uvećanje prihoda preko porodičnog posla i uslužnih delatnosti. Podložnost povredama.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar