Kanje Vest optužen za seksualno uznemiravanje: Proces pokrenula njegova bivša, lična asistentkinja

Optužila ga je i za nezakonit raskid ugovora i neadekvatno radno mesto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/YouTube/Interview With Piers Morgan

U svetu slavnih stiže još jedna optužba za seksualno uznemiravanje. Ovoga puta prijavu je dobio reper Kanje Vest, od svoje lične asistentkinje Loren Pišioti, koja je podnela tužbu protiv njega. U zvaničnom podnesku, bivši model OnliFansa, takođe je optužila 46-godišnjeg pevača ​ za nezakonit raskid, i kršenje ugovora.

Vest, s druge strane tvrdi, da je bivša astitenkinja Loren (35) otpuštena zbog “lascivnog i neumerenog“ ponašanja i  zbog toga što je zahtevala da dobije platu od 4 miliona dolara.

Pravni zastupnik muzičara potvrdio je TMZ-u da su Pišiotine optužbe ”neosnovane“, i optužio ju je za “ucenu i iznudu“.

-Kao odgovor na ove neosnovane optužbe, Kanje će podneti tužbu protiv gospođe Pišiote, koja ga je seksualno progonila da bi ga prinudila na zapošljavanje i druge materijalne koristi, a zatim se bavila ucenama i iznudama kada su njeni nastupi odbijeni- rekao je advokat.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Kanjeov pravni predstavnik je takođe naveo da je Loren ukrala zvezdin telefon kako bi pokušala da izbriše dokaze koji bi bili u suprotnosti sa tvrdnjama u njenoj tužbi,javlja Daily mail.

Kanjev tim je dalje naveo da je, pored velikih zahteva za platom, tražila i skupe i ekstravagantne predmete, kao što su Birkin torba i Lamborgini.

Njegov predstavnik je takođe potvrdio TMZ-u da je Loren reperu slala nage fotografije i “zamolila” zvezdu za seks.

U tužbi – koju je pregledao TMZ – Pišiota je rekla da ju je Vest regrutovao da radi za njega u vreme kada je ona godišnje zarađivala sumu od sedam cifara preko naloga OnliFans.

 Navela je da joj je Vest poslao nekoliko  video snimaka i tekstualnih poruka; optužila ga je da joj je govorio” da se igrao sam sa sobom na zvuk njenog glasa”; i mučio je pričom o veličini genitalija njenih bivših momaka.

Pišiota je rekla da je radila za Vesta od jula 2021. do oktobra 2022. godine, kada joj je on prekinuo radni odnos. Nakon što su se dogovorili o otpremnini od 3 miliona dolara, ona je posvedočila da joj Vest nikada nije isplatio dogovoreni iznos.

 Loren optužuje Vesta za seksualno uznemiravanje, nezakonit raskid ugovora, kršenje ugovora i neadekvatno radno mesto, navodi agencija.

Na sudu je rekla da je sarađivala sa Vestom na tri pesme sa njegovog studijskog albuma “Donda”, koji je objavljen u avgustu 2021.godine.

Pišiota je na sudu rekla da joj je Vest često slao pornografske materijale, u dva navrata svoje snimke seksualne aktivnosti sa modeolom.

Njena saradnja sa reperom prestala je u oktobru 2022. – istog meseca njegova karijera, reputacija i zarada počeli su da opadaju, nakon što je izneo seriju antisemitskih primedbi na više medijskih platformi.

Tokom vikenda, Kanje je viđen kako stiže na sastanak u Prato, u Italiji, zajedno sa suprugom Bjankom Censori, koja je za izlazak obukla jedva pristojan bodi.

Reper nadgleda proizvodnju svog brenda odeće Yeezi u italijanskom gradu, a tamo je već uzburkao javnost svojim nedoličnim ponašanjem, i iritantnim stajlingom svoje žene, koja razgolićena šeta zapanjivši tradicionalnu italijansku javnost.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanye west (@kanyewestbianca)Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar