Budite dodatno oprezni u saobraćaju! Astro savet za subotu 1. jun – jednu pojavu će osetiti čak 6 znakova

Nemojte da dozvolite da padnete na tuđe provokacije, jer ćete samo obradovati drugu stranu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/ Alisa Anton

Mesec danas ulazi u znak Ovna i pravi harmonične aspekte sa tranzitnim planetama, što olakšava mnogo toga, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Međutim, sekstil Meseca sa Uranom i Merkurom, nad fiksnom zvezdom Algol, u prepodnevnim satima, donosi preosetljivost na tuđe reakcije. Dobar je za učenje, jer olakšava pamćenje, kao i za pisce jer podstiče maštu i inspiraciju.

Donosi originalne, nove ideje i spoznaje, iznenadno putovanje, selidbu. Sekstil između Meseca (emocije, podsvest) i Merkura (svest, razum, logika), doprinosi zdravorazumskom prosuđivanju.

Međutim, pošto su i Uran i Merkur i dalje nad Algolom, a Mesec iz vodenih, flegmatičnih Riba prelazi u temperamentnog, vatrenog, nestrpljivog Ovna, preporučuje se povećan oprez u saobraćaju (naročito u ravničarskim predelima, gde pažnja može da popusti), bilo da ste pešak ili vozač. Ovo se odnosi na sve znake, ali ipak više na Vodolije (kojima upravlja Uran), Bikove (Algol je u Biku), Blizance i Device (Merkur vlada ovim znacima), Škorpije (Merkur je egzaltiran u ovom znaku), kao i znake čijim partnerskim odnosima upravlja Merkur – Strelce i Ribe.

Takođe, nemojte da dozvolite da padnete na tuđe provokacije, jer ćete samo obradovati drugu stranu.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar