Dnevni horoskop za 27. maj: VAGA pregovara o novim poslovima, LAV dobija zanimljiv poziv za izlazak

Astro poruke za ponedeljak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Ray Hennessy

OVAN

Sa Mesecom u kući karijere danas možete da uvećate zaradu preko poslova u vezi sa dizajnom, nekretninama, nakitom. Vanredni troškovi. Rasprava sa ljubavnim partnerom, naročito ako se radi o jednom Jarcu. Slobodne proganjaju duhovi prošlosti.

BIK

Mesec upravlja vašim odlukama a danas je u Jarcu, pa energiju ulažete u poslove sa strancima. Oslonite se na Devicu ako planirate sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Voljena osoba je nervozna. Neko stiže sa dužeg puta i želi da vas vidi.

BLIZANCI

Razmišljate o putovanju, ali pre toga morate da privedete kraju dogovore ili projekat u okviru neke samostalne delatnosti. Odgovara vam pozicija Meseca u kući novca, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Imate podršku Vodolije.

RAK

Mesec najviše utiče na vaš znak jer njime upravlja a danas je u Jarcu, ali u napetom aspektu sa Marsom, zbog čega ste preosetljivi i skloni raspravama koje nikuda ne vode. Emotivni partner želi da vam nametne svoje mišljenje. Bik misli na vas.

LAV

Sa Mesecom u polju svakodnevnih aktivnosti fokusirani ste na rutisnke poslove. Mogući problemi u postizanju dogovora sa partnerima i sa putnom dokumentacijom, ako poslujete sa strancima. Novac pritiče preko osoba sa kojima ste nekada radili. Jedan Blizanac vam šalje poziv za izlazak.

DEVICA

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Merkura donosi vam uvećanje prihoda preko Bika ili Riba. Izbegavajte rizične finansijske poteze. Bračni partner ima problema na poslu, ali ne želi da vas time opeterećuje. Rak misli na vas.

VAGA

Mesec, koji upravlja vašom karijerom prelazi preko vaše kuće privatnosti i pravi napet aspekt sa Marsom, donoseći vam rasprave sa voljenom osobom. Neko želi da se s vama dogovori o novom poslovnom projektu. Podložnost povredama u kući.

ŠKORPIJA

Mesec u Jarcu odgovara Škorpijama koje se bave pisanjem ili nekom drugom intelektualnom delatnošću, kao i poslom zbog koga često putuju. Novac vam pritiče preko poslova sa strancima. Susret sa starom simpatijom budi neprijatne uspomene.

STRELAC

Sa Mesecom u drugoj kući, novac vam stiže preko poslova koji zahtevaju veliku izdržljivost i upornost, pa uspeh očekuje sportiste i Jarčeve angažovane na velikim društvenim projektima. Dopada vam se jedna neuhvatljiva Vodolija.

JARAC

Mesec u vašem znaku čini vas praktičnijim i usredsređenim na nove kontakte. Uspeh očekuje Jarčeve koje se bave poslovima od državnog značaja ili su angažovane u velikim udruženjima. Ne nasedajte na provokacije voljene osobe. Ribe misli na vas.

VODOLIJA

Mesec u kući podsvesti pravi trigon sa vašim vladaocem Uranom i Merkurom, donoseći vam sjajne ideje. Pazite se žena. Sloboni mogu da užu u romansu sa osobom koja je preko posla prisutna u javnosti. Opasnost u saobraćaju.

RIBE

Meseca, koji upravlja vašim ljubavnim životom, pravi sekstil sa Saturnom u vašem znaku, donoseći vam flert sa atraktivnom, mlađom osobom. Neko želi da vam otvori duši i otkrije da prema vama oseća nešto više od prijateljstva. Bik misli na vas.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar