Priča o odrastanju, drugarstvu i važnosti porodice: Film “Izmišljeni prijatelji” je u bioskopima (VIDEO)

Sjajna glumačka ekipa predvođena Rajanom Renoldsom povešće nas na nezaboravno putovanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/You Tube@TaramountFilm

Na veliku radost ljubitelja iskrenih i nežnih filmova, u bioskopima je počelo prikazivanje igranog filma „Izmišljeni prijatelji“.

Foto: Printscreen/You Tube@TaramountFilm

Zahvaljujući talentovanom i maštovitom reditelju, Džonu Krasinskom, koji je filmskoj umetnosti podario neke od najoriginalnijih naslova svih vremena, publika će imati priliku da uz mnogo glasnog smeha, a možda i poneku iskrenu suzu, doživi priču o odrastanju, drugarstvu i važnosti porodice.

Sjajna glumačka ekipa predvođena Rajanom Renoldsom povešće nas na nezaboravno putovanje kroz dečiju maštu, a kako bi u filmu, na najbolji mogući način mogli da uživaju bioskopski posetioci svih uzrasta, film će biti prikazivan u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.

Devojčica otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje. Veliko je pitanje šta da radi sa tom supermoć?

Upušta se u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom decom.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: IF / Izmišljeni prijatelji, Dužina trajanja: 104 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2024. Žanr: komedija, fantazija, porodični. Uloge: Cailey Fleming, Ryan Reynolds, John Krasinski, Fiona Shaw. Glasovi: Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Emily Blunt, Matt Damon, Sam Rockwell, George Clooney, Bradley Cooper. Sinhronizacija: Dragan Vujić Vujke, Nikola Vujović, Mina Ivanović, Milan Antonić, Milan Caci Mihailović. Scenario i režija: John Krasinski.Izvor: danubeogradu.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar