Oglasilo se tužilaštvo o akciji na Vračaru: Uhapšena petorka osumnjičena za teška krivična dela

Policija u Beogradu ij je uhapsila po nalogu Višeg tužilaštva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Policija u Beogradu je, po nalogu Višeg tužilaštva, uhapsila N.P., B.P., F.K., S.K. i M.I. za više krivičnih dela, među kojima je i pripremanje teškog ubistva, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo.

Uhapšeni se terete za krivična dela teško ubistvo iz člana 114 stav 2 (pripremne radnje) i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni su pripremali ubistvo jedne osobe, pa su nabavili ilegalno oružje. Milan I. kod koga je pronađeno 74 grama kokaina i vagica za precizno merenje uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Dodaje se da VJT sa MUP-om nastavlja intenzivno da radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u ovom predmetu, a osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu.

Ranije danas MUP Srbije je saopštio da su uhapšeni članovi kriminalne grupe zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i vršenja pripremnih radnji u cilju izvršenja krivičnog dela teško ubistvo, kao i da je na Vračaru prilikom hapšenja jednog člana kriminalne grupe koji je bio maskiran pronašla pištolj sa metkom u cevi.

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar