Vučić svečano dočekao “zlatne” boksere: “Hvala vam što ste decu vratili u sale, imaćemo veliki Bokserski centar” (VIDEO)

Predsednik Srbije prisustvuje svečanom dočeku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je delegaciju Bokserskog saveza Srbije i članove stručnog štaba i bokserske reprezentacije, koji su osvojili medalje na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Beogradu u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.


– Da vam se zahvalim za veliku radost koju ste doneli našoj zemlji, našem narodu, ekipno ste osvojili drugo mesto, odmah posle Ruske Federacije, a najviše što ste decu vratili u sale, što su nam sale pune – rekao je predsednik Srbije obraćajući se našim sportistima, osvajačima medalja na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

– Verujem da ćete nas još mnogo puta obradovati – dodao je on naglasivši da će ih za koji dan sačekati i pare na računu od države a koje su namenjene osvajačima medalja.

– 17 medalja dame i muškarci 9, žene su nam uvek uspešnije… Zasad imamo tri predstavnika na OI u Parizu iz Srbije… Beskrajno sam vam zahvalan – rekao je Vučić dodavši da će iza Bloka 45, u blokovima 71 i 72 biti izgrađen veliki Bokserski centar.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar