Ćerka Siniše Mihajlovića čeka sina, zvaće se Leone Siniša (VIDEO)

Sa suprugom Alesandrom Voljakom već ima ćerkicu Violante, rođenu 2021. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Mediaset Infinity

Italijanski mediji objavili su vest da je ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, trudna i da čeka sina! Sa suprugom Alesandrom Voljakom već ima ćerkicu Violante, rođenu 2021. Novinarima je interesantan i izbor imena za prinovu.

Siniša Mihajlović, koji je preminuo u decembru 2022. od leukemije, bio je izuzetno vezan za svoju prvu unuku Violante, sa kojom se često pojavljivao na Instagramu.

U poznatoj televizijskoj emisiji TV kuće Medijaset, Verisimo, Sinišina ćerka Virdžinija je izjavila da do sada niko nije znao za trudnoću sem porodice i da je u četvrtom mesecu.

„Zatrudnela sam godinu dana nakon tatine smrti. Priznajem da je to bio težak momenat, od kada nema tate svaki put kada mi se desi nešto lepo ja se pomalo i rastužim. Prva trudnoća je bila drugačija jer je tata baš tada bio bolje i imali smo razlog za dvostruku radost. Ova trudnoća je bez tate, ali sada mi je malo bolje. Ipak sam imala sreće da vidim tatu u ulozi dede”, rekla je Virdžinija i dodala da joj je suprug, koji igra za fudbalski klub „Đenova“ i za koga se udala prošlog juna, petog januara poslao poruku u kojoj je napisao da je sanjao da drži u rukama bebu.

Bio je to san koji je predvideo trudnoću. Alesandro je bio jako vezan za Sinišu.

Sinišina druga ćerka je zajedno sa suprugom odlučila da sina nazove Leone Siniša (Lav Siniša).

Naime, u Italiji je običaj da se deci daju dva ili tri imena. Mediji podvlače da je ovo dirljiv gest, dok je sama Virdžinija objasnila da je želela ime koje će na neki način biti vezano za njenog oca. Termin za rođenje dečaka je između 14. i 20. septembra, potvrdila je Virdžinija.Izvor: RTS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar