Rada Manojlović prokomentarisala Đoganijeve pa se dotakla Lunine muzičke karijere: Da li su joj nastupi posećeni ili ne to je do nje! (FOTO)

Ne razume Anabelu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/M.Rafailovic

Nakon Zadruge 1 u kojoj je Luna Đogani pevaču Slobi Radanoviću javno bila ljubavnica, pevačica Radmila Manojlović nije se libila da je javno prozove zbog toga kao i njenu majku Anabelu Atijas koja ju je podržavala.

Sada, dve godine kasnije, Đoganijevi ponovo su u istoimenom rijalitiju ali su druge teme, svađe i rasprave aktuelne -porodične.

Radmila je prokomentarisala dešavanja između članova ove sve popularnije porodice:

“Slabo palim TV, ali sam upućena u to što se dešava na imanju u Šimanovcima zbog video klipova koje vidim na društvenim mrežama i vesti na portalima”, istakla je pevačica, a prenose mediji pisanje Stara.

“Meni je mučno da gledam te scene svađanja, urlanja, skakanja… Majke mi, meni je sve to mučno. Imaš porodicu i zdravi ste, pa čemu sve to onda?! Žao mi je svakog od njih ponaosob. Svako ima neku svoju priču i muku, nezahvalno je stati na bilo čiju stranu.”

Rada Manojlović samouvereno: Neko ko je siguran u sebe ovo ne sme da radi! (FOTO)

“Ne shvatam Anabelu. Treba da pusti Lunu da bude u toj vezi. Ne treba da joj se meša. Nek Luna sama udari glavom, pa nek shvati da li je to za nju ili nije. Meni je Bog na silu oduzeo porodicu, tako da kažem, pa ne mogu da shvatim da neko može da pravi takve situacije kad su svi na okupu i živi su i zdravi”, dodala je Manojlovićeva, dok Luninu muzičku karijeru nije želela da komentariše, iako imaju istog menadžera.

 

 

View this post on Instagram

 

Foto Dalibor Danilovic, za magazin Gloria ???

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

“To da li su joj nastupi prazni ili ne, to je do nje. U to ne ulazim niti pričam sa menadžerom o tome. Ne znam koliko je imala nastupa niti koliko je bilo ljudi. Isključivo gledam sebe.”

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar