Rijana naplatila nastup PET MILIONA: Kad najbogatiji čovek ženi sina, ne pita za cenu

Za venčanje ćerke 2018. godine, Ambani je navodno platio Bijonse 6 miliona dolara da izvede privatni koncert za goste

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Showsha

Svetska zvezda Rijana nastupa na svečanosti organizovanoj pred venčanje sina najbogatijeg čoveka Indije i plaćena je za to 5 miliona funti.

Na trodnevnoj svečanosti koju organizuje milijarder tajkun Mukeš Ambani, prisustvuju izvršni direktori tehnoloških giganata, bolivudske zvezde, pop ikone i političari.

Foto: Youtube/ The Telly Beat

Proslava bi trebalo da košta neverovatnih 120 miliona funti. Priča se da je samo ugovor o ugostiteljstvu, dodeljen jednoj od vodećih indijskih hotelskih grupa sa pet zvezdica, oko 20 miliona funti, piše Dejli mejl.

Kako izvori tvrde, na venčanju učestvuju kao gosti Bil Gejts i Ivanka Tramp. Mnoge ne čudi što Rijana nastupa na venčanju milijarderovog sina, jer je isti 2018. godine platio Bijonse da nastupi na rođendanu njegove ćerke, tako da nastup Rijane i izdvojeni novac nije neobičan za porodicu Ambani.

Za venčanje ćerke 2018. godine, Ambani je navodno platio Bijonse 6 miliona dolara da izvede privatni koncert za goste.

Šezdesetšestogodišnji predsednik naftnog-telekomunikacionog giganta Reliance Industries je najbogatija osoba u Aziji prema Forbsovoj listi milijardera, vredan više od 114 milijardi dolara.

 Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar