Izvrsna obrada američkog klasika: Rod Stjuart i Džuls Holand predstavljaju “Pennies From Heaven” (VIDEO)

Obrada starog američkog klasika Artura i Džonija Burka naći će se na albumu "Swing Fever"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Rod Stewart

Rod Stjuart i Džuls Holand sa svojim bendom Rhythm & Blues Orchestra nedavno su najavili obradu pesme ‘Pennies from Heaven’, svog trećeg singla sa novog zajedničkog albuma ”Swing Fever” koji uskoro izlazi.

Foto: Printscreen/Youtube/Rod Stewart

Radi se o izvrsnoj obradi starog američkog klasika Artura Džonstona i Džonija Burka.

-Reč je o divnoj pesmi koja se može izvesti na mnogo različitih načina. Tekst je vrlo optimističan i pozitivan, a kako ga Rod peva zvuči kao savremena poezija 20. veka. Radi se o svojesvrsnom izrazu radosti i poručuje nam da će sve biti u redu, objasnio je Džuls.

-Ovo je album za sve kojima je potrebno malo veselja, smeha i plesa. Obojica smo se složili da na njemu neće biti sporih pesama! Za vreme snimanja ovog albuma iskreno sam uživao kao ni na jednom snimanju u celoj svojoj karijeri i verujem da se ta radost prenosi i na slušaoce… stoga obujte svoje plesne cipelice i uživajte uz ‘Pennies from Heaven’!- kaže Stjuart

Spot za ovaj veseli singl , režirali su Džeremi Deler i Džek Koker, a uz bend i plesače posebnu ulogu u njemu ima i Peni Lankaster, Rodova supruga.

Rod Stjuart je jedan je od najuspešnijih izvođača sa više od 250 miliona prodatih albuma širom sveta. Njegov prepoznatljiv glas i stil, ali i autorske kompozicije, nadilaze razne žanrove popularne muzike i jedan je od retkih koji se može pohvaliti albumima na vrhu top lista u svakoj dekadi karijere. Dobitnik je brojnih muzičkih nagrada, dva puta je uvršten u Rock and Roll Hall of Fame, dobitnik je nagrade Grammy, a 2016. proglašen je vitezom zahvaljujući svom doprinosu muzici i humanitarnom radu.

Foto: Printscreen/Youtube/Rod Stewart

Svima su poznati njegovi veliki hitovi kao što su su “Sailing”, “The First Cut Is the Deepest”, “Rhythm of my Heart”, “Tonight’s the night”, “Maggie May” i mnogi drugi, a imaćemo priliku da ih čujemo uskoro u Štark Areni u Beogradu gde Star produkcija organizuje njegov koncert 17. maja 2024. godine.

Poslušajte “Pennies from Heaven” i pripremite se za razigrano muzičko veče uz najveće hitove velike svestke zvezde.Izvor: Promo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar