Zorana je pre izvesnog vremena svoju liniju doterala do savršensta, evo šta je tačno jela

Tokom relativno kratkog vremena izgubila je 30 kilograma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/You Tube

Pevačica je važila za jednu od najlepših žena na našoj sceni, ali kako su godine prolazile loše životne navike uzele su danak koji se odrazio na njenu figuru.

Ali onda je Zorana odlučila da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom i zdravljem i u relativno kratko vreme izgubila čak trideset kilograma.

Iako je među javnim ličnostima operacija želuca postala popularan metod za gubljenje kilograma, Zorana nije otišla pod nož da bi regulisala svoju kilažu.

Umesto toga, promenila je životne navike koje su je dovele do željene linije. Pored redovnih treninga, Zorana je promenila ishranu.

“Potpuno sam se odrekla slatkiša, uzmem ih vrlo retko samo da mi šećer ne bi otišao u ‘aut’, što bi rekli mladi. Više manjih obroka dnevno, ali poenta je u barenom povrću i mesu, uz ribu koja može da bude i tuna iz konzerve i pastrmka”, rekla je jednom prilikom za magazin Hello.

Napomenula je da je do ove formule došla posle rigoroznog režima koji nikome ne bi preporučila.

“Jela sam samo živ limun i pila vodu, što ne savetujem nikome. Padala sam u nesvest, nisam mogla da vozim. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla”, izjavila je svojevremeno Zorana.Izvor: una.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar