U Čačku zbog niskih temperatura grejanje produženo do 22 sata

Grejanje stanova u Čačku biće produženo i tokom narednih dana kada se najavljuje veoma niske temperature i ledeni dani, a tokom vikenda kada se proslavlja i pravoslavna Nova godina JKP će grejati stanove do ponoći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ri

Zbog veoma niskih temperature i ledenih dana JKP za grejanje Čačak produžilo je grejanje stannova do 22 sata. Grejanje se sprovodi u skladu sa odlukom o grejanju i spoljnim temperaturama , kažu u preduzeću za grejanje.

– Osluškujemo potrebe i mišljenja gradjana, pratimo njihove pozive I na osnovu toga donosimo odluke o produženju grejanja na dnevnom nivou. Problema na instalacijama nema za sada , a parametri proizvodnje nikada nisu bili bolji nego ove godine – kažu za RINU u JKP Čačak.

Grejanje stanova u Čačku biće produženo i tokom narednih dana kada se najavljuje veoma niske temperature i ledeni dani, a tokom vikenda kada se proslavlja i pravoslavna Nova godina JKP će grejati stanove do ponoći.

Za sada energenata ima dovoljno, a kako ističu u tom preduzeću gubici na toplovodnoj mreži su rekordno niski, dodaju u ovom komunalnom preduzeću.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar