Kada je Mekgregor u pitanju ovo i ne treba da čudi: Irska zvezda se sprema za nove borbe, ali van ringa

Bivši UFC šampion najavio nove pohode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/MMAWeekly

Naime, 35-godišnji borac, koji je je učestvovao u 28 MMA borbi, ostvarivši 22 pobede, od čega 19 nokautom, najavio je da bi mogao da se kandiduje za predsednika Republike Irske.

Ti izbori su 2025. godine i nije dovoljna samo želja pojedinca ili prikupljena podrška manjeg broja birača, već i da ga ili podrži 20 članova parlamenta, ili četiri predstavnika regionalne vlasti.

Ipak, sama činjenica da je Mekgregor objavio da je zainteresovan, izazvala je ogroman broj reakcija, pa i jednog od najbogatijih ljudi na svetu – Ilona Maska.

Upravo je na Maskovoj mreži “Iks”, donedavnom “Tviteru”, čuveni Irac poručio:

– Moja potencijalna konkurencija ako se kandidujem: Geri, 78 godina. Berti, 75. Enda, 74. Svaki od njih sa neraskidivim vezama sa svojom partijskom politikom. Bez obzira na to šta oseća javnost van njihovih partija. Ove stranke vladaju sobom, umesto da vladaju narodom. Oni ili… ja, 35-godišnjak. Mlad, aktivan, strastven, svež u ovoj igri. Slušam. Podržavam. Prilagođavam se. Nemam pripadnost/pristrasnost/favorizovanje prema bilo kojoj stranci. Oni bi istinski bili pozvani na odgovornost u vezi sa onim što javnost trenutno oseća. Čak bih sve to stavio na glasanje. Glasalo bi se svake nedelje. Mogu i da finansiram. Ne bih bio ja kao ja na vlasti kao predsednik, narode Irske. Bili bismo zajedno, ja i ti – napisao je Mekgregor.

Ilon Mask je na to dodao:

– Mislim da bi mogao da ih sve zajedno dobiješ. Jednom rukom. Nije fer.Izvor: Objektiv.rs, Novosti.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar