Sve u duhu pravoslavlja: U domu našeg glumca svaki detalj na svom mestu (FOTO)

Glumac Nenad Okanović godinama gradi uspešnu karijeru trudeći se da uvek u prvi plan istakne svoj talenat, trud i rad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ K1 Televizija

Retko kad on govori o svom privatnom životu, ali se zna da je godinama u braku sa Željanom, ženom koja ju je rodila dvoje dece.

Iako i suprugu i privatni život drži podalje od očiju javnosti zahvaljujući društvenim mrežama imali smo nekoliko puta priliku da zavirimo u dom poznatog glumca.

Na neke važne datume on je želeo da pokaže kako izgleda njegov porodični dom. Na Uskrs dom Nenada i Željane dobija svečano ruho, a fotografija koju je jednom prilikom objavio pokazao je koliko je vera značajna u njihovim životim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Okanovic (@nenadokanovic)

Zidovi Nenadove dnevne sobe ispunjeni su ikonama koje zauzimaju centralno mesto, a sto je bio prepun raznih đakonija koje su bile prirpremljene za porodični ručak uoči Uskrsa.

Druga fotografija je pokazala kako se u domu Nenada i Željane proslavlja krsna slava, Sveti Trifun, poznata i kao dan ljubavi. Sveštenik i porodica su se okupili oko slavskog kolača, dok se kroz dom prolamala molitva, pa su svi uživali u toploj, spokojnoj atmosferi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Okanovic (@nenadokanovic)

I na posletku, Nenad nije mogao da odoli, a da ne pokaže i kako izgleda njegova kuhinja, u kojoj se oseća kao svoj na svome. Jednom prilikom je pripremao ukusno jelo i to je prikazao svojim pratiocima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Okanovic (@nenadokanovic)

Da podsetimo, Nenad i Željana su u skladnom odnosu već 26 godina i zajedno imaju dvojicu sinova Danila i Trifuna. Venčali su se 2004. godine.Izvor: Kurir, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar