“On mi je rekao da je tamo sad pravi momenat da se uloži”: Pevač novac od bakšiša pametno uložio

Filipović je novac od bakšiša definitivno pametno uložio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ GlamurTvHappy

Pevač Darko Filipović odlučio je da započne nov biznis, i to mu se i te kako isplatilo.

Naime, on je kupio dve nekretnine u Grčkoj, što mu donosi odličnu zaradu.

– Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste – rekao je Darko 2021. godine.

– Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao – rekao je Darko jednom prilikom u emisiji “Zvezde Granda specijal”.

Podsetimo, Darko je za medije nedavno izneo šok optužbe na račun svoje bivše supruge.

– Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara – rekao je Darko, pa nastavio:

– Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – dodao je Filipović tada.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar