Dnevni horoskop za 25. novembar: Mesec ulazi u znak Bika, evo šta će doneti pripadnicima svih znakova

Astro situacija za subotu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

OVAN

Naglašena astrološka kuća posla u koju danas ulazi i Mesec, donosi vam uvećanje prihoda, ali i vanredne izdatke. Zbog izazovnog aspekta sa vašim vladaocem Marsom, moguće su rasprave sa voljenom osobom i koleginicama. Podložnost povredama.

BIK

Mesec ulazi u vaš znak u kome se već nalaze Jupiter i Uran, čineći vas sklonim preterivanju u trošenju novca, hrani i ostalim životnim zadovoljstvima. Sekstil sa Saturnom, donosi vam zaradu preko aranžmana sa strancima. Problemi zbog partnerove ljubomore.

BLIZANCI

Mesec u Biku danas podstiče vašu intuiciju, dok vam aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Venerom, donosi novčane dobitke, ako se bavite nekom javnom delatnošću, advokaturom, diplomatijom. Voljena osoba ne može da sakrije ljubomoru i posesivnost.

RAK

Naglašen znak Bika u koji danas ulazi i vaš vladalac Mesec donosi vam uvećanje prihoda preko sradnje sa strancima i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Bračni ili dugogodišnji partner ima potrebu da vam nametne svoju volju i mišljenje.

LAV

Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima i dugogodišnjim partnerom. Odgovara vam pozicija Merkura, planete dogovora, koji upravlja vašim poslom, ako se bavite kreativnom delatnošću ili sportom.

DEVICA

Naglašen znak Bika povoljno utiče na realizaciju poslova u vezi sa nekretninama i građevinskim radovima. Aspekti vašeg vladaoca Merkura donose vam zaradu preko nekih “tezgi”. Romansa sa šarmantnom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

VAGA

Mars u astrološkom polju mentalnog stanja pravi napet aspekt sa Mesecom čineći vas danas nervoznijim i nestrpljivijim. Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, menja planove sa partnerom.

ŠKORPIJA

Prepuna sedma astrološka kuća u koju danas ulazi i Mesec,odgovara Škorpijama koje se bave umetnošću, advokaturom. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam razdvajanje od voljene osobe zbog neočekivanih okolnosti.

STRELAC

Spoj Meseca i vašeg vladaoca Jupitera, planete sreće i novca, u astrološkom polju posla, donose vam finansijsku satisfakciju preko posla sa osobama koje žive u inostranstvu. Neko će poželeti da pređe granicu prijateljstva sa vama.

JARAC

Vaš vladalac Saturn obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, što na poslovnom planu pogoduje umetnicima. A na ljubavnom planu, može da vam donese poznanstvo sa interesantnom osobom preko interneta.

VODOLIJA

Naglašeno astrološko polje privatnosti, odgovara Vodolijama koje imaju pordičnu firmu ili se bave nekim drugim vidom samostalne delatnosti. Aspekt između vašeg vladaoca Urana i Venere, donosi vam upoznavanje s nekim na putu ili predavanju.

RIBE

Pozicija Meseca u astrološkoj kući mentalnog stanja pojačava vašu intuiciju, a sekstil sa Saturnom u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda. Dopisivanje sa osobom koju poznajete preko poslovnih konataka, može da preraste u nešto ozbiljnije.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar