Dnevni horoskop za 23. novembar: Slobodne RIBE upoznaju osobu u znaku RAKA, na VAGU misli bivši partner

Blizanci bi trebalo da izbegavaju nepotrebne troškove, a Device rasprave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Ovan

Dobar asprekt između Meseca u vašem znaku i vašeg vladaoca Plutona, simbola moći i novca, povoljno utiče na odnos sa nadređenima i ljubavnim partnerom. Konjunkcija sa asteroidom Hiron, čini vas osetljivijim u vezi sa događajima iz prošlosti.

Bik

Odgovara vam tranzit Meseca preko astrološke kuće motivacije i mašte, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje zahteva fizičku izdržljivost. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam susret s nekim ko nosi uniformu na radu.

Blizanci

Dobar aspekt Meseca i Saturna, simbola ambicije, čini vas spremnim da se posvetite realizaciji ideje o kojoj već duže vreme razmišljate. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, u popodnevnim satima, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

Rak

Inkonjunkcija između vašeg vladaoca Meseca i Venere koja upravlja vašim privatnim životom, nepovoljno utiče na odnos čini sa ženama. Međutim, aspekt sa Saturnom, donosi vam podršku starijih osoba. Izbegavajte rasprave sa Strelcem i Ovnom.

Lav

Mesec prelazi preko vaše devetog astrološkog polja i vi planirate saradnju sa strancima, naročito iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Moguće uvećanje zarade preko aranžmana sa Strelcem i Blizancima. Konflikti sa rođacima i saradnicima.

Devica

Mesec u astrološkoj kući moći i novca, pod uticajem Plutona iz polja ljubavi i kreativnosti, povoljno deluje na odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Rasprave sa mlađim članovima porodice, rođacima, komšijama. Oprez u saobraćaju.

Vaga

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete novca, zahteva prilagođavanje novoj situaciji na vašem radnom mestu. Dobijate poruku sentimentalne prirode od osobe sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. Ovan misli na vas.

Škorpija

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkom polju svakodnevice i zdravlja, čini vas nestrpljivijim. Pozicija Venere pogoduju Škorpijama koje se bave kreativnim i intelektualnim zanimanjima. Dobijate SMS od Riba.

Strelac

Povoljni aspekti između Meseca u astrološkom polju kreativnosti i vašeg vladaoca Jupitera, planete ekspanzije, donose vam uvećanje zarade. Ipak, mogući su i vanredni izdaci. Prijatelji mogu da vas upoznaju sa vrlo šarmantnom osobom.

Jarac

Pozicija Meseca u astrološkom polju privatnog biznisa, donosi vam novac preko kupoprodaje nekretnina, dizajniranja enterijera i građevinskih radova. Sportisti i Jarčevi koji se bave umetnošću ili nekom javnom delatnošći, očekuju novi angažmani.

Vodolija

Dobri aspekti Meseca sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, donose vam novac preko poslova sa nekretninama i saradnje sa strancima. Na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate šarmantnu osobu koja često putuje, zbog posla.

Ribe

Mesec koji upravlja vašom maštom, prelazi preko astrološkog polja novca, čineći vas spremnim da pristupite realizaciji vaših kreativnih zamisli. Bračni ili dugogodišlji partner očekuje vašu podršku i pomoć. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog Raka.

 Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar