Obradovićeve glavobolje ne prestaju: Košarkaše Partizana čeka težak posao, bez Avramovića u Istanbulu

Efes i Partizan odigraće meč 10. kola Evrolige u petak sa početkom od 18 časova i 30 minuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/MozzartTV

Obratio se Obradović javnosti pred put.

– Trebalo bi da dobijemo kompletnu informaciju danas. Sigurno neće da putuje sa nama u Istanbul, za dalje ćemo videti kako bude – rekao je Obradović.

Što se Pantera tiče, ima pomaka.

– Krenuo je lagano. Još uvek je daleko da se vrati. Trifunović, Panter i Avramović ne igraju u Istanbulu. Situacija je takva da nemamo vremena da patimo ili se radujemo. To već ponavljam nekoliko puta. Mi idemo iz meča u meč da pokušamo da se spremimo najbolje moguće. To radimo i od toga ne odustajemo.. Verujemo u sebe. Ako izgubiš utakmice na način na koji smo gubili, onda moraš da obratiš pažnju na svaku loptu, koš ili skok.

– Utakmica protiv veoma dobrog tima, neke informacije koje mi imamo jesu da i oni imaju neke probleme koje i mi imamo da će im faliti neki igrači, ali to ćemo sve znati na dan utakmice. Kako god ekipa koja ima dosta kvaliteta napadački i odbranbreno, projektovana za najviše ciljeve, poznajem trenera zato što je bio moj pomoćnik sedam godina u Fenerbahčeu i ponovo i mi treba da počnemo od onoga što nam je najslabije, a to je odbrana. Da igramo odbranu, ako želimo da budemo u šansi da dobijemo utakmicu.

Nema mesta kukanju zbog povreda.

– Situacija je uvek ista, nema vremena ni da se previše pati ni da se raduje, to ponavljam nekoliko puta, a mi radimo onako kako smo navikli, svakom timu prilazimo makismalno ozbiljno, pokušavamo da se pripremimo na najbolji mogući način nama je uvek važno da gledaš sebe i da izvučeš pouke iz onoga što si radio na prethodnoj utakmici i to radimo i nećemo odustajati od toga. Najvažnije od svega je da veruješ u sebe i da ako si poslednje utakmice izgubio na isti način, onda ti je jasno da svaki skok, svaka izgbuljena lopta, svaki šut, svako zagrađivanje, svaka dobra odluka dovodi do toga da li si uspešan ili neuspešan. Na kraju krajeva takav je naš posao, jedna lopta ti odlučuje maltene o svemu.Izvor: Objektiv.rs, Mozzartsport, Sportal.blic.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar