Dete (5), koje su našli jedva živo u kesi za đubre, zlostavljao mladić koji ga je čuvao tri godine

Član porodice potvrdio da je osumnjičeni redovno čuvao mališana tokom tri godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Protiv muškarca (29), koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao petogodišnjeg dečaka u Parizu, a potom ga brutalno pretukao, davio i ostavio ga da umre, podignuta je optužnica za ubistvo u pokušaju.

Član porodice dečaka, koji se nalazi u bolnici u teškom stanju, potvrdio je da je osumnjičeni bio bebisiter i da je redovno čuvao mališana poslednje tri godine.

Dečak je pronađen u petak, zamotan u kesu, na ulici između dva automobila. Mališan je pronađen oko 19 časova, a nakon što je osumnjičeni ušetao u policijsku stanicu kako bi prijavio da je ubio dete.

Policija ga je odmah uhapsila, a dok je saslušavan, na svom telefonu je pokazao fotografiju dečaka i objasnio gde je bacio telo. Istovremeno, policiju su pozvali prolaznici koji su rekli da su pronašli dete u kesi za đubre koje jedva diše.

Detetu su konstatovane teške telesne povrede po telu i vratu, a sumnja se i da je dečak bio seksualno zlostavljan. Kako su preneli francuski mediji, osumnjičeni je detetu zavio glavu u kesu za đubre.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu osumnjičeni se branio ćutanjem i nije otkrio zašto je zlostavljao i pokušao da ubije dečaka.

Inače, protiv osumnjičenog je ranije podignuta prijava zbog seksualnog napada na maloletno lice. On se sumnjiči da je zlostavljao dete (15) u junu prošle godine.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar