Začula se svadbena zvona! Najpoželjniji neženja KIJANU RIVS staje na ludi kamen?! (FOTO)

Par je imao romantičnu veridbu, a priželjkuje venčanje u intimnom okruženju na Havajima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Popularni holivudski glumac Kijanu Rivs doživeo je strašnu tragediju 2001. godine kada je izgubio svoju devojku u saobraćajnoj nesreći, od kada se nije usudio da bude u ljubavnoj vezi, barem ne javno.

Poznata je potresna sudbina Kijana zbog čega je glumac povučen, živi skromnim životom, a delovalo je i kao da je izgubio veru u ljubav.

 

Međutim, Kijanu je pre dve godine uplovio u vezu sa umetnicom Aleksandrom Grant, a ovaj par svoju ljubavnu vezu  je potvrdio zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu, što je mnoge iznenadilo. Pored začuđenosti što je opet u vezi, svet je iznenadio i izgled Kijanove partnerke koja je zbog svoje sede kose delovala dosta starije od popularnog glumca, iako je čak 9 godina mlađa!

O njihovoj ljubavi mnogi su otkrili detalje za javnost:

“Ona je jedna od retkih osoba kojima se Kijanu otvorio po pitanju emocija i prošlosti. On je dugo vremena bio na mračnim mestima, ali Aleksandrina pozitivnost i podrška odigrale su veliku ulogu u menjanju njegovog života. Spasila ga je. Draga je, topla i spiritualna osoba stoga odlično komuniciraju. Osvojila ga je i činjenicom da ima brojne kvalitete koje holivudske žene nemaju”, otkrio je izvor blizak glumcu.

Clint Brewer /Wagner az / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se kako je Kijanu spreman za brak, jer sve se glasnije šuška kako par planira venčanje. Navodno se umetnica pohvalila veridbom na ženskoj zabavi Gvinet Paltrov u februaru.

“Aleks je rekla prijateljicama da ju je Kijanu zaprosio u svom domu u Holivudu na njen rođendan na Staru godinu, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuvao njegov omiljeni kuvar”, prenosi portal Gossip Cop.

Priča se i kako par želi vrlo intimnu ceremoniju na Havajima sa samo nekoliko gostiju.

BIZARNO! DONATELA VERSAĆE: Spavam u ZAMRZIVAČU! (FOTO)

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

 



Izvor: Objektiv.rs, Azra.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar