STRAVIČNE SCENE U NIŠU: Muškarac u centru grada sam sebi prerezao vrat, unezverena devojka stajala pored

On je sanitetom Hitne pomoći prevezen u UKC Niš gde mu je rana sanirana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Nišlija star 31 dovezen je noćas u Urgentni centar UKC Niš sa posekotinom vrata, koju je, kako se sumnja, sam sebi naneo nožem.

Incident se desio u jednom stanu u Ulici Vojvode Tankosića u širem centru Niša a za sada zvanično još uvek nije poznato da li je Nišlija pokušao da sebi oduzme život ili pak samo da se povredi.

On je sanitetom Hitne pomoći prevezen u UKC Niš gde mu je rana sanirana.

– Pacijent je od dolaska sve vreme stabilan. Pregledan od strane neurohirurga i ORL doktora. Taj deo povređenog vrata je sagledan i ušiven. Predloženo je lečenje preko ambulante za bolesti zavisnosti centra za mentalno zdravlje – kažu u UKC Niš.

Kako se saznaje, za povređenog Nišliju je predloženo psihijatrijsko lečenje preko nadležne službe za mentalno zdravlje.

– Nismo znali šta se dogodilo dok nije došla Hitna pomoć. Nije se čula neka višeminutna buka i slično. Bila je pored njega jedna unezverena devojka, a ona je i verovatno pozvala pomoć. Kažu da ga je spaslo i to što mu je stavljen peškir na vrat tako da je sprečeno veće krvarenje – kazale su nam komšije.

Prema nezvaničnim saznanjima, o incidentu je obaveštena i niška policija. Nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti, budući da je u pitanju samopovređivanje, tako da nije bilo intervencije policajaca niti naknadnog uviđaja.

Za sada nije poznato zašto se čovek odlučio na to da digne ruku na sebe.Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar