“Ljubav je jača od smrti”: Porodica Strahinje Stojanovića se oglasila tri godine nakon podmetanja bombe

Ubica je i nakon tri godine u bekstvu i uspešno izmiče policiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Strahinja Stojanović (30), Beograđanin blizak kavačkom klanu, ubijen je pre tri godine, u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod njegovog “BMW-a” na Novom Beogradu. Sa njim u vozilu je bila i njegova devojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48), koja je otišla iz Srbije. Na godišnjicu njegove smrti oglasila se i Strahinjina porodica, koja mu je u čituljama odala pomen.

– Ti ćeš uvek biti u našem svemu. Ljubav je jača od smrti. Volimo te beskrajno – piše u čitulji koju su potpisali njegova majka, brat, Daca, Strahinja i Anđelija.

Drugu čitulju su potpisali njegovi prijatelji Banče, Vuki, Trivić i Magistar, a u kojoj pišu da im Strahinja nedostaje puno, te da ga s ponosom čuvaju u njihovim srcima i mislima.

Odmah nakon ubistva Sonja se na društvenim mrežama oprostila od Stojanovića, a ona njihove zajedničke fotografije objavljuje i danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Suarez. (@soniasuarezgmz)

Uoči godišnjice ubistva Sonja se ponovo oglasila na Instagramu, na kojem ima više od 30.000 pratilaca. Objavila je dva video snimka sa njihovim zajedničkim uspomenama, dok u pozadini idu tužne pesme čije su reči posvećene Stojanoviću.

– Kako je lepo misliti da si ovde pored mene – stihovi su pesme koju je Kolumbijka objavila.

Ona je sa svojim pratiocima podelila fotografije nje i Stojanovića sa njihovih zajedničkih putovanja.

– Zauvek je u našim srcima – jedan je od brojnih komentara koje ostavljaju prijatelji i porodica lepe Kolumbijke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Suarez. (@soniasuarezgmz)

Bomba bila podmetnuta ispod njegovog sedišta

Smrtonosna bomba je aktivirana 13. septembra 2020. godine u Ulici Omladinskih brigada. Eksplozivna naprava bila je podmetnuta ispod njegovog sedišta, pa je samo on 13. septembra 2020. godine dignut u vazduh, iako je u trenutku napada s njim bila i njegova devojka Kolumbijka Sonja Suaerez Gomez.

Mnogobrojni svedoci eksplozije ostali su šokirani i ispričali su da su mislili da zidovi oko njih padaju dok nisu shvatili šta se dogodilo. Nakon toga ugledali su raznet BMW na kolovozu, a onda su čuli i ženu kako vrišti i nekoga doziva.

Iako motiv nikada nije saopšten, od početka se spekulisalo da je Stojanović još jedna u nizu žrtava krvavog obračuna škaljarskog i kavačkog klana, a da sukob datira još od ubistva advokata Ognjanovića. Kao nalogodavci ubistva Stojanovića u medijima su se pojavljivali Filip Korać i Luka Bojović, ali je to ostalo samo na spekulacijama.

Ubica je i nakon tri godine u bekstvu i uspešno izmiče policiji.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar