Zašto Megan Markl izgleda tako impresivno? Evo šta je zaslužno za njene izvajane ruke i mišićavo telo

Vojvotkinja je ove godine proslavila 42. rođendan, a svi se pitaju kako uspeva da održi telo dvadesetogodišnjakinje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ScreenShot/YouTube

Megan Markl ne prestaje da bude svakodnevna tema tabloida; od skandala i modnih izdanja, do pitanja šta vojvotkinja jede, koga viđa i kako uspeva da održi besprekornu liniju tela.

Iako je zagazila petu deceniju života, ova tamnokosa lepotica ima mišićni tonus na kom bi joj pozavidele i dvadeset godina mlađe devojke.

Da li je u pitanju genetika, trening ili zdrava ishrana?

Rekli bismo, sva tri faktora. A šta je to što Megan radi, pa uspeva da izgleda ovako savršeno?

1. Kombinacije više sportskih aktivnosti

Naime, Megan kombinuje jogu, pilates, boks, duge šetnje i treninge snage, kako bi postigla željene rezultate.

Trener Aleksandar Legezenski kaže da se postizanje toniranih ramena i ruku svodi na jedan jednostavan faktor: zapreminu mišića u odnosu na zapreminu masti.

On navodi da je trening otpora najbolja opcija; otpor od težine tegova, traka ili telesne težine. Sve dok je mišić izazvan, on radi. Megan redovno vežba pilates i jogu, koji postižu isti rezultat.

– Trening otpora stvara vitke, dugačke mišiće. Nema boljeg osećaja nego kad gledate transformaciju svog tela i svoje psihe u jaču, zdraviju verziju – objašnjava Aleksandar Legezenski.

2. Ishrana
Legezenski je objasnio da je, osim izgradnje mišićne mase, drugi važan korak upravljanje nivoima masti tako da toniranje mišića bude vidljivo, zbog čega je zdrava ishrana neophodna.

– Ne moraju svi da preduzmu iste korake. Neki ljudi će morati da jedu manje, drugi isto, a neki će morati da jedu više – navodi.

Megan je ranije rekla da joj se ishrana uglavnom svodi na puno ribe i povrća. Riba nudi nemasne proteine koji podržavaju mišiće bez dodavanja masti, prenosi “Dailymail”.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar