Detalji napada na milicajku: Pokušala da prekine svađu, pa dobila batine, jedan bio teško pijan

Zadobila je hematom u predelu glave i vrata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP Srbije

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najstrože je osudio napade koji su se noćas dogodili u Beogradu – napad na pripadnicu Komunalne milicije u Mirijevu, kao i napad na vozača autobusa u Sremčici.

“Očekujem da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, komunalnu milicajku koja je noćas bila na dužnosti i obavljala svoj posao, kao i da će počinioca najstrože kazniti. Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za noćašnji napad na vozača autobusa 511 u Sremčici kojim se ugrožava kako njegova tako i bezbednost svih putnika na pomenutoj liniji”, izjavio je gradonačelnik Šapić.

Napadnuta dok je smirivala tenzije

Komunalna milicajka napadnuta je i povređena noćas u naselju Mirijevo, u Ulici 16. oktobra, kada je pokušala da razdvoji dvojicu koji su se svađali u saobraćaju.

Jedan od njih, koji joj je naneo povrede, priveden je u policijsku stanicu gde je analizom konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi.

Milicajka je prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom u predelu glave i vrata.

Vozača autobusa na liniji 511 noćas oko 2 časa ujutru u ulici Stevana Filipovića u Sremčici napao je pijani putnik. Počinilac je priveden, a vozač prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar