Bred Pit otkrio nepoznate detalje iz braka sa Dženifer Aniston: Nikada neće zaboraviti jednu rečenicu

Bred Pit i Dženifer Aniston venčali su se 2000. godine, a razveli 2005. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/BradPittOfficial

Mnogi i danas pate zbog razvoda popularnog glumačkog para Breda Pita i Dženifer Aniston, koji su važili za jedan od omiljenih selebriti parova. Javnost se interesovala za svaki njihov korak, a godinama nakon što su se razveli fanovi su se nadali pomirenju.

Jednom prilikom, gostujući u emisiji Konana O’Brajana, Bred Pit ispričao je nepoznate detalje iz braka sa glumicom, koja često mesečari. To je gotovo postao deo njihove svakodnevice, a poznati zavodnik prisetio se najzanimljivijih situacija.

“Uhvatio sam je napolju jedne večeri, prvo je morala da pregovara sa nekim kroz tri ili četiri sobe, a onda sam je našao kako stoji napolju. Tada smo živeli na litici, nije bilo dobro.Drugi put sam čuo kako se fioke otvaraju i zatvaraju u drugoj prostoriji, i razmišljao sam ‘vratiću se na spavanje, i ona će se vratiti, samo nešto da obavi’.
Ona takođe mnogo i priča tada, mislim da je poslednja bila petominutna disertacija o našem savremenom društvu ili tako nešto, tu sam naučio mnogo, ona mnogo zna i uči te tim stvarima”, ispričao je Bred kroz smeh, a onda otkrio još jednu situaciju.

“Spavamo, ona spava, i samo čujem: ‘Dovedi mladiće u uniformama!'”, prisetio se glumac rečenice koja mu nije iščezla iz sećanja.

Bred Pit i Dženifer Aniston venčali su se 2000. godine, a razveli 2005, nakon što je Bred na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit” upoznao Anđelinu Džoli.

“On sam odlučuje o svemu i može da radi šta želi. Rastali smo se, a možete videti i zašto”, rekla je tada Dženifer Aniston.

Glumac je sa Anđelinom Džoli bio sve do 2015. godine, a njihova borba za starateljstvo nad decom nastavila se narednih godina na sudu. Sa Dženifer Aniston je, s druge strane, Bred ostao u dobrim, prijateljskim odnosima.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar