LAV PAJKIĆ PRETUČEN ispred zgrade u kojoj živi (FOTO)

Pajkić se oglasio na Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Televizijski voditelj i državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Lav Pajkić saopštio je na svom Instagram profilu da je napadnut sinoć ispred ulaza u svoju zgradu.

– Sinoć sam ispred porodičnog doma, dok sam sa devojkom ulazio u zgradu, sa leđa fizički napadnut od strane nepoznate osobe koja mi je zadala više udaraca u predelu glave uz salvu uvreda prema mojoj pokojnoj majci i predsedniku Aleksandru Vučiću. Zanimljivo je da se incident dogodio nakon održanog protesta opozicije ‘Stop nasilju’. Atmosfera agresije i straha, kreacija je političkih oponenata koji svakodnevno propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini, a koje se izliva na ulicama. Vešala, najgnusnije pretnje, karabini, obešena lutka predsednika, fizički napadi, uriniranje po zgradi Vlade… produkt je njihove politike – napisao je Pajkić, koji je od 2020. godine do imenovanja na funkciju državnog sekretara bio poslanik SNS.

Podsećamo, nedavno je i politički analitičar Dejan Vuk Stanković vređan u jednom beogradskom kafiću. Stankoviću su tri osobe prvo uputile uvrede, a zatim mu se jedan od trojice uneo u lice i sipao vodu u kafu. Stanković je slučaj prijavio policiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic)



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar