ALKARAZ PRED EPSKI MEČ! Ako hoću da ostanem prvi, moram da pobeđujem najbolje: JEDAN OD NJIH JE NOVAK

Karlos Alkaraz će u polufinalu Rolan Garosa u petak po drugi put igrati protiv Novaka Đokovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube

Biće to u njegovom prvom polufinalu na Rolan Garosu i 12. za srpskog tenisera.

Posle pobede nad Cicipasom od 6:2, 6.1, 7:6 (5), Alkaraz je u razgovoru sa Marion Bartoli rekao šta je najvažnije u velikim mečevima.

– Verujem u sebe sve vreme. To je najvažnija stvar ne samo za mene, već svakog čoveka. Mislim da ću uvek igrati na ovom nivou ako verujem u sebe. Ključ svega je da igraš sa uživanjem – rekao je Alkaraz.

Cicipas ga je namučio u finišu trećeg seta.

– Izgubio sam malo fokus na kraju trećeg seta. Imao sam nekoliko meč lopti, par puta sam pogrešio, a je on počeo da igra bolje. Nisam bio koncentrisan, bio sam u problemu, ali prilično sam sraćan da sam se vratio. Verujem u sebe, verovao sam da ću dobiti treći set. Na kraju je bilo jako teško.

U meču sa Đokovićem očekuje da to bude tenis na najvišem nivou.

– Rekao bih da sam osetio tu energiju i ljubav sa tribina. Igrati ovde je divno, osećam tu ljubav publike. U ovom meču su svi hteli da gledaju dobar tenis. Biće to svakako sjajan meč za dva dana, ja sam ga želeo. Govorio sam uvek, ako želiš budeš prvi, moraš da pobeđuješ najbolje. Novak Đoković je svakako jedan od najboljih, želeo bih da odigram taj susret na visokom nivou – zaključio je Alkaraz.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar