Hirurg iz Rusije pobio porodicu u Pančevu: Ženi presudio nožem, a dete udavio, komšije u šoku (FOTO)

Komšije su otkrile da prethodnog dana nisu videle rusku porodicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/društvene mreže

Ruski državljanin, njegova supruga i sin (9) pronađeni su sinoć mrtvi u stanu u Pančevu, kada je policija jutros nešto iza ponoći provalila u njihov stan i zatekla tela.

Kako se saznaje, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

– Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu – kaže sagovornik i dodaje:

– Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je želela da dobije i nadala se da će početi da radi.

Komšije su otkrile da prethodnog dana nisu videle rusku porodicu. Navode da se otac stalno igrao sa detetom ispred zgrade.

– Čak i sinoć kad je policija nasilno upala u stan i tad nismo ništa čuli. Jako smo se uznemirili i šokirali kada smo shvatili da je taj ljubazni čovek uradio tako jeziv zločin. Neverovatno da je ubio svoje dete s kojim se stalno igrao ispred zgrade, a potom i digao ruku na ženu koja je zaista delovala kao divna ženica. Bilo je dosta krvi oko tela majke i devetogodišnjeg deteta. Ubijena žena je doktor i nije imala licencu i došla je kod stanarke da je pita kako bi mogla da dobije licencu kako bi počela da radi u Srbiji. Oca i dečaka smo videli pre dva dana kako voze trotinet i delovali su veoma srećno. U ovoj zgradi su poslednja dva meseca, a u Srbiju su došli pre godinu dana zbog celokupne situacija u njihovoj zemlji, kažu šokirane komšije.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar