Ovako ćemo moći da proverimo kada stiže autobus: Gradonačelnik Beograda precizno objasnio

Na osnovu aplikacije, putem GPS-a, kako Grad tako i građani će moći da dobiju tačnu informaciju gde se nalazi koje vozilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
stajališta i putnici
Foto: Objektiv

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da aplikaciju za plaćanje i praćenje autobusa očekuje do kraja meseca!

– Nadam se da ćemo uspeti novi sistem naplate karata da upotpunimo aplikacijom do kraja ovog meseca – rekao je Šapić.

Na osnovu aplikacije, putem GPS-a, kako Grad tako i građani će moći da dobiju tačnu informaciju gde se nalazi koje vozilo. Istovremeno, ovom aplikacijom moći će da se plati karta i to ili putem kreditne kartice ili SMS-a.

– Očekujemo da do kraja meseca proradi aplikacija pomoću koje će građani moći i da prate vozila koja su im potrebna – sve autobuse, trolejbuse i tramvaje kao i da kupuju karte. Mi danas nemamo GPS jer nam iz Kentkarta nisu dali šifre za opremu koju je Grad platio. Toliko o njihovoj „brizi” o građanima koju već nekoliko puta potenciraju u svojim saopštenjima. Dakle, trenutno ljudi ne mogu da prate autobuse jer i taj takav njihov stari sistem koji smo platili ne možemo da koristimo. Zato radimo novu nabavku. Ugrađujemo novi sistem i dobra strana svega je što će novi sistem biti daleko kvaliteniji od prethodnog – istakao je gradonačelnik Šapić, a saopštio “Beoinfo”.



Izvor: Beoinfo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar