UŽASNE SCENE: Policija zatekla potresan prizor u stanu devojke koja je prijavila nasilje nad njom i bebom

Policija je zatekla D. S. sa vidnim povredama, a ona je tada rekla kako već mesecima trpi nasilje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog tuzilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Zvedara zadržan je osumnjičeni V. M. (25) u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvšrio krivično delo Nasilje u porodici u odnosu na oštećenu nevenčanu suprugu i zajedničko maloletno dete.

Naime, danas je oštećena D. S. pozvala policiju da prijavi nasilje koje trpi od nevenčanog supruga iskoristivši priliku dok on nije bio u stanu.

Izlaskom na lice mesta patrola je zatekla oštećenu sa vidnim povredama, kada je izjavila da već duže vreme trpi nasilje, tačnije da njen nevenčani suprug zlostavlja nju i njihovo zajedničko dete – bebu staru svega šest meseci.

Tužilac je naložio da se izvrše svi neophodni medicinaki pregledi majke i deteta, a radi utvđivanja vrste i težine zadobijenih povreda.

Kako Telegraf.rs saznaje, u roku od 48 sati osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti ispitana i D. S., i pribaviće se ostali neophodni materijalni dokazi.

Kako smo ranije pisali, D. S. je trenutno na lekarskim pregledima, a brigu o detetu preuzeli su Milan Dinčić i njegova supruga Jelena.

Kako je Jelena rekla za naš portal D. S. je duže vreme trpela nasilje.

“Devojka je mesecima trpela. Ali, nema gde da ode, pa je ćutala. Međutim, noćas je situacija eskalirala. Ja sam videla da dete već par dana ima povrede. Pitam šta mu je, kaže: “Ma, ništa, ogrebala sam ga”. Međutim, nakon onog noćas, sačekala je da ode na posao i otišla da ga prijavi za nasilje”, rekla je Jelena Dinčić za naš portal.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar