PADAVINE IZAZVALE KOLAPS U BEOGRADU: Ulice poplavljene, šahtovi izbacuju vodu, vozila stoje (VIDEO)

U naredna dva sata na širem području Beograda sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/twitter

U delovima Beograda, nevreme je poplavilo ulice i napravilo haos na ulicama. Automobili se otežano kreću, zbog količine padavina.

Na Instagram stranici moj_beo_grad objavljen je snimak na kojem se vidi kako je ulica poplavljena, a kako se automobili kreću kroz nabujalu vodu na ulici. Šahte su počele da izbacuju vodu, a vidi se i kako voda navire, lije na ulicu i pravi dodatni problem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Na Čukaričkoj padini je zabeleženo kako automobili prolaze kroz nabujalu vodu, ali i da je veći deo ulice poplavljen. Dok se nivo vode na ulicama povećava, kiša nastavlja da pada. Snimak iz autobusa prikazuje nivo vode na ulici, ali i kako automobili zbog toga mile ulicama.

RHMZ je izdao najnovije upozorenje na snaže pljuskove sa grmljavinom na području Vojvodine, ali i hitno upozorenje za Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– U narednih sat vremena u južnim delovima Beograda očekuju se jaki pljuskovi sa grmljavinom, velika količina padavina za kratko vreme i pojava sugradice i grada – navodi se na sajtu RHMZ.

Prethodno su iz RHMZ najavili da se u toku popodneva očekuje promenljivo oblačno i nestabilno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kiša koja je počela da pada u Beogradu doprinela je ogromnoj saobraćajnoj gužvi u špicu, pa su glavne gradske ulice mahom zakrčene, a saobraćaj se odvija usporeno.

Ogromna je gužva duž Bulevara despota Stefana, od centra grada prema Pančevačkom mostu. Kolona se kreće, ali vrlo sporo, pa su ljudi mahom izašli iz autobusa i nastavljaju peške.

Sam Pančevački most je prohodan, nešto vie gužve je jedino u pravcu grada.

Slične slike su i u drugim delovima Beograda. Najveća gužva je na auto-putu na Novom Beogradu, a u zastoju je i ceo most Gazela. Na Bulevaru Mihajla Pupina velike gužve su u smeru ka centru grada i Brankovom mostu, gde se vozila jedva kreću.

Stvorila se i gužva kod Skupštine dok je Slavija prohodna.

U naredna dva sata očekuju se na širem području Beograda sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar