Dnevni horoskop za 6. maj: JARCU je potrebna šetnja u prirodi, RAK ima poslovni uspeh u trgovini

Raspored zvezda za subotu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

OVAN

Lepa komunikacija vas neće dovesti do cilja, pa zato budite manje ljubazni. Imate dobre izglede da se izborite za posao koji želite. Nemojte da živite “ljubav preko žice”, sa telefona pređite na konkretne planove i susrete. Zdravlje dobro.

BIK

Vaš današnji ključ dobrog posla je u kombinovanju više strategija. Nemojte se držati jednog principa, nego se prilagođavajte. Sa partnerom je potrebno da razgovarate oči u oči, jer ništa preko poruka nećete saznati, a ni videti.
Vitalni ste i zdravi.

BLIZANCI

Verbalizujte svoje poslovne planove, nemojte ih držati samo za sebe. Vaša komunikacija je sada na najboljem nivou, pogotovo kada je posao u pitanju. Šarm vam je neodoljiv, pa danas možete imati partnerske napade ljubomore.
Nemate veće tegobe.

RAK

Danas možete različitom komunikacijom podići poslovni nivo, pogotovo ako je trgovina ili usluga u pitanju. Nemojte biti njanjavi, jer dobar razgovor bistiri vaš um u ljubavnom pogledu. Imate dobre temelje i gradite ih dalje. Nemate veće tegobe.

LAV

Ako želite da izbegnete obaveze, danas je dan kada možete da pobegnete od posla. Ipak, imajte na umu da ne ostanete dugo u svom malom skrovištu. Emotivno ste zadovoljni, što ne važi i za vašeg partnera. Niste prisutni u domu. Odlično zdravlje.

DEVICA

Iako ste se oslanjali na druge, danas ćete sami iznenaditi sebe koliko ste samostalni i vredni. To će vam dobro podići samopuzdanje. Druženje i bilo koja vrsta zabave može mnogo da oplemeni ljubavni život, pa radite na tome. Nemate veće tegobe.

VAGA

Današnje nesporazume na poslu rešavate komunikacijom u kojoj niste previše tvrdoglavi. Na emotivnom planu imate jak poriv da objasnite kako neko treba da se ponaša, ali ništa od tog posla. Svako je za sebe. Imate problem sa disbalansom hormona.

ŠKORPIJA
Vaše nezadovoljstvo finasijama danas raste do neba. Ipak, sa druge strane, imate velike mogućnosti za zaradu. Pronađite balans između želja i mogućnosti. Emotivno ste dobro ako partner nema kritike i zadovoljan je vama. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Danas možete progutati jaku uvredu na poslu. Poslepodne imate bolje aspekte za poslovnu saradnju. Vi danas uživate u sopstvenom društvu i stanju ljubavne hibernacije. Dovoljni ste sami sebi i potpuno vam je okej. Zdravlje je uglavnom stabilno.

JARAC

Niste zadovoljni poslovnim prostorom i vreme je da nešto menjate. Nemate razloga da čekate i počnite sa akcijom već danas. Emotivno ste stabilni ako ste u dugoj vezi, jer vas partner prati u svemu. Potrebna vam je šetnja u prirodi i relaksacija.

VODOLIJA

Euforija na poslu se smanjuje i ustupa mesto rutini. Zato ste vi dovoljno produktivni, ali istovremeno i smoreni. Emotivni događaji se ređaju jedan za drugim, samo vi niste zadovoljni od koga dolaze. Potreban vam je neko drugi. Zdravlje je odlično.

RIBE

Širite krug prijatelja, ali i poslovnih partnera. Zato možete očekivati ponude za posao o kojima dugo sanjate. Danas ste manje – više fleksibilni, pa možete da očekujete dobre i sjajne ljubavne odnose u kojima uživate ceo dan. Nemate veće tegobe.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar