Horoskop za 4. maj: ŠKORPIJA treba da sačeka sa podizanjem kredita, RIBAMA se kockice same od sebe slažu

Šta zvezde kažu za danas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

OVAN

Poboljšana komunikacija danas neće doneti očekivane poslovne rezultate. Međutim, zanimljive prilike su pred vama i nemojte se ustručavati da izrazite svoje mišljenje. U ljubavi ste sasvim dobro. Posvećujete se sestrama ili bratu. Zdravlje dobro.

BIK

Manjak novca ili nedostatak je trenutna situacija, koja vas neće pokolebati u poslovnim planovima. Ispred vas je zanimljiv i uzbudljiv dan.Vašem emotivnom partneru su potrebni pažnja i ljubav, pa pokušajte da mu je i pokažete. Odlično je zdravlje.

BLIZANCI

Pokušajte danas da unapredite poslovne sastanke, jer vam se čini kao da vam ne idu od ruke u poslednje vreme. Emotivno ste previše opušteni, pa uživajte dok možete. Imate problem sa alergijom.

RAK

Danas ste odlični sa novcem, a očekuje vas i iznenadni izvor dodatnih prihoda. Povoljan dan za trgovinu ako nešto prodajete. Pokušajte da oprostite emotivnom partneru uvrede. Imate manji problem sa kožnim iritacijama.

LAV

Veoma zanimljiv obrt dnevnih događaja. Iznenadni troškovi bez najave. Na emotivnom polju imate odlične planove, ali je potrebno više truda da ih sprovedete u delo. Na polju zdravlja, muče vas nervoza i psihička napetost.

DEVICA

Iako ne postoji nijedan razlog da budete nepromišljeni, vi donosite odluke bez plana i rasporeda. Zato možete biti na gubitku u poslovima i trgovini. Danas ste preko svake mere očekivanja veoma romantični. Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

U petak stiže najveće POMRAČENJE MESECA u zadnjih 25 godina: Ova 4 znaka su direktno na udaru!

VAGA

Danas nije najpovoljniji dan za trošenje novca i kupovinu. Možete platiti više od same stvarne vrednosti.
Kada je ljubav u pitanju dan vam počinje mnogo bolje, jer se napokon razumete sa emotivnim partnerom.
Manji problemi sa stomakom i probavom.

ŠKORPIJA

Razmišljate i razgovarate o kreditu i pozajmici, ali ih danas nemojte uzimati. Partnerski odnosi su u harmoniji, iako vi trpite pojačan stres na poslu. Odlično zdravlje.

STRELAC

Problemi na poslu dižu vam pritisak u glavi.  Menjajte saradnike i završite ono što je neophodno. Rasprava koja je prethodnih dana počela, danas se nastavlja. Nema promena u zdravlju.

JARAC

Neodmereno samopouzdanje danas vam donosi sukobe sa nadređenima. Ipak, krajem dana imate manji pomak na poslu jer će vam pomoći saradnici. Emotivni partner je vaš motor pozitivne energije. Dobro zdravlje.

VODOLIJA
Odličan posao je na pomolu i zato vam je produktivan dan. Nemojte brinuti o finasijama, biće dovoljne i iznad očekivanog. Nemojte se zatvarati u kuću, jer imate puno prijatelja koji vole da se druže sa vama. Odlično zdravlje.

RIBE

Neverovatno koliko vam se stvari i događaji sami nameštaju, nekako vam se kockice same od sebe slažu. Razmišljate o kreditu koji ćete refinasirati. Na emotivnom polju se mučite neprekidnom samoanalizom. Čuvajte se depresije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar